برهان صلواتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرداخت این میزان تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا، زمینه تثبیت و ایجاد اشتغال بیش از هشت هزار و ۷۰۰ نفر در استان را فراهم کرده است.
وی گفت: تاکنون ۹ هزار و ۱۷۰ متقاضی برای دریافت تسهیلات کرونا در سامانه ثبت نام کردهاند که از این میزان ۶ هزار و ۸۹۹ پرونده در سیستم بانکی استان تعیین تکلیف و تسهیلات درخواستی را دریافت کردهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان عنوان کرد: تسهیلات حمایتی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا از طریق بانکهای ملی، ملت، صادرات، رفاه کارگران، تجارت، انصار، اقتصاد نوین، سپه، سینا، بانک شهر و موسسه اعتباری غیربانکی کوثر مرکزی به متقاضیان پرداخت شده است.
وی یادآور شد: از آنجا که شیوع کرونا منجر به متضرر شدن و آسیب وارد کردن به بسیاری از کسب و کارها شد دولت به شیوههای مختلف از جمله پرداخت تسهیلات حمایتی، امهال تسهیلات و برقراری بیمه بیکاری اقدام به حمایت از شاغلان و افرادی که بدلیل شرایط پیش آمده از کار بیکار شدند، کرده است.
مبلغ تسهیلات حمایتی دولت شامل ۱۲۰ میلیون ریال برای کسب و کارهای آسیب دیده و ۱۶۰ میلیون ریال برای واحدهایی که به دستور ستاد مبارزه با کرونا تعطیل شدند، است که ۷۰ درصد این مبلغ برای پرداخت هزینههای دستمزد و ۳۰ درصد آن برای سایر هزینههای عملیاتی مرتبط با کسب و کار در نظر گرفته شده است.
۱۴ رسته شغلی از جمله مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده، مراکز گردشگری، حمل و نقل عمومی، تولید و توزیع پوشاک، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و آموزشگاههای رانندگی مشمول دریافت تسهیلات حمایتی در مقابل آسیبهای شیوع ویروس کرونا هستند.
نظر شما