حذف امضاهای طلایی بخش کشاورزی با راه‌اندازی سامانه «سماک»

تهران- ایرنا- مجری طرح پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از تولید در بخش کشاورزی گفت: سامانه سماک عامل حذف امضاهای طلایی است و افراد به جای گرفتن بیش از ۱۸۰ مجوز می‌توانند به صورت مستقیم با ورود به سامانه درخواست خود را ارائه دهند.

به گزارش روز یکشنبه وزارت جهاد کشاورزی، «مرتضی حنیفه زاده»  در رابطه با نحوه اجرای شعار سال در بخش کشاورزی و تحقق رفع موانع تولید اظهارداشت: در راستای اجرایی شدن شعار سال، وزارت جهاد کشاورزی نشست‌های متعددی برگزار کرده و کمیته‌های مختلفی را تشکیل داده است اما این کمیته‌ها به حد مطلوب پاسخگو نبود، بنابراین وزیر جهاد کشاورزی مجری طرح پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها را معرفی کرد و این بخش با کمک مردم، موانعی که باعث به خطر افتادن امنیت غذایی در کشور می‌شود را مرتفع خواهد کرد.

وی با اشاره به هدف این طرح خاطرنشان کرد: هدف این طرح تسهیل روندها، کاهش قوانین، بخش‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌های موجود است که موجب تاخیر در سرمایه‌گذاری‌های کشاورزی و از بین رفتن روحیه کشاورزان می‌شود.

حنیفه‌زاده ادامه داد: در این راستا توانستیم با ۴۴۷ گروه جهادی تفاهم نامه‌ای داشته باشیم و مشکلات توسط گروه های جهادی «شناسایی» و «مرتفع» می شوند.

وی افزود: مشارکت مردم در اجرای این طرح، باعث می‌شود نتیجه را ملموس‌تر درک کنند، در حال حاضر سامانه تاک (شبکه اجتماعی کشاورزی ایران) بخشی را برای ارتباط با مجری طرح مانع زدایی اختصاص داده است و مردم به صورت روزانه مشکلات خود را برای ما ارسال می‌کنند.

مجری طرح پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از تولید در بخش کشاورزی کشور تصریح کرد: هدف کلی این طرح، تغییر نگرش در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی است، ما باید قوانین را تسهیل کنیم تا هر فردی بخواهد به مبحث کشاورزی ورود کند روند کار برایش تعیین شده و عیان باشد.

وی افزود: مانع زدایی‌ها شامل قوانین، آیین نامه‌ها و بخش‌نامه‌ها و افرادی است که به هر نحوی مانع فرایند رونق تولید کشاورزی خواهند بود که ما با حمایت قوه قضاییه این افراد را شناسایی و به قوه قضاییه معرفی خواهیم کرد.

حنیفه زاده در رابطه با سامانه سماک گفت: سامانه سماک عامل حذف امضاهای طلایی است و افراد به جای گرفتن بیش از ۱۸۰ مجوز می‌توانند به صورت مستقیم با ورود به سامانه درخواست خود را ارائه دهند، ضمن این که در این سامانه می‌توانند روند کامل رسیدگی به درخواست خود را رصد کنند.

وی افزود: افراد می توانند در صورت افزایش زمان رسیدگی به درخواست، شکایت خود را ارائه دهند و اعمال قدرت و اعمال نفوذ با حذف امضای طلایی حذف شده است.

به گزارش ایرنا،  سامانه سماک سریع‌ترین راه ارتباطی تولیدکنندگان بخش کشاورزی با مسئولان این حوزه است.

این سامانه دارای یک هزارو ۲۰۰ کاربر سازمانی، ۴۴۰ هزار عضو، ۱۸۰ فرایند و ۵۲۷ هزار متقاضی است که تاکنون مجوز ۱۰۵ هزار متقاضی در حال انجام است و ۴۲۲ هزار متقاضی تعیین تکلیف شده اند و طی ۳۴ روز مجوز قابل دریافت است.

همچنین مجوزهای این سامانه دارای شماره و بارکد است که اعتبار پروانه فعالیت کشاورزان را مشخص می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha