به گزارش روز یکشنبه ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تایید هفت نامزد انتخاباتی از سوی شورای نگهبان آغاز شد و از همان روزها، تبلیغات این افراد با طرح برخی از آمار و ادعاهای نادرست اقتصادی همراه شد.
این شرایط با برگزاری سه مناظره در صدا و سیما تشدید شد، نخستین مناظره سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در روز شنبه (۱۵خردادماه) با موضوع اقتصادی برگزار شد که طی آن، وعده های بسیاری داده شد و اتهامات و ادعاهای دروغی به دولت نسبت داده شد. حتی برخی سعی در وارونه نشان دادن واقعیات داشتند.
طرح مشکل توسط نامزدها به جای ارایه راهکار واقعی
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نامزدهای سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری به جای ارائه برنامه های متناسب با وضعیت فعلی کشور تنها از مشکلات سخن به میان می آورند اما چگونگی رفع آن همچنان برای مخاطب مشخص نیست.
«فریال مستوفی» با اشاره به اینکه مناظرات به شیوه نادرستی برگزار شد، تصریح کرد: در سوالات مطرح شده برای نامزدهای انتخاباتی صحبتی از معیشت مردم به میان نیامد در حالی که این، موضوعی مهم و اساسی برای جامعه محسوب می شود.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه وعده های توخالی بارها شنیده شده است، خاطرنشان کرد: آمار و ارقام ارائه شده صحیح نیستند اما نامزدهای انتخاباتی تلاشی برای اعلام آمارهای دقیق تر نمی کنند که این روند، نداشتن مدیریت مناسب را نشان می دهد.
وی با تاکید بر اینکه آمارهای غلط و وعده های بی ثمر بر رای مردم تاثیر می گذارد، گفت: در حالی مکرر از پرداخت یارانه های بیشتر صحبت می کنند که منابع آن مشخص نیست و این موضوع می تواند اقتصاد کشور را با مشکلات بیشتری مواجه کند.
مستوفی با تاکید بر اینکه به جای پرداخت یارانه بیشتر اگر سرمایه گذاری در تولید افزایش پیدا کند، بهبود اقتصادی حاصل خواهد شد، افزود: ایران با وجود همه منابع سرشاری که در اختیار دارد نیازی به پرداخت یارانه نقدی به مردم ندارد بلکه می توان با سرمایه گذاری درست درآمد مردم را افزایش داد و بهبود اقتصادی را ایجاد کرد.
به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه ۲۸ خردادماه برگزار می شود.
نظر شما