به گزارش ایرنا، جهانگیر رستمزاد روز یکشنبه در نشست کارگروه گندم، آرد و نان استان اظهار داشت: بر اساس بررسی های انجام شده علاوه بر کاهش کیفیت نان، شاهد عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح نانوایی های استان هستیم که موجب به خطر افتادن سلامت شهروندان می شود.
وی اضافه کرد: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در نانوایی های استان در سطح بسیاری بالایی بود که این میزان اکنون به حدود ۶۰ درصد رسیده و نیاز است با انجام بازدیدها نظارت بر آنها تشدید شود.
معاون استاندار ایلام همچنین از کیفیت پایین نان در استان به رغم وجود گندم مرغوب انتقاد و تاکید کرد: متاسفانه در پخت نان به مدت زمان عمل آوری خمیر زیاد توجه نمی شود که همین مسئله علاوه بر کاهش کیفیت نان موجب افزایش میزان دور ریز آن نیز می شود.
رستمزاد یادآور شد: افزایش میزان دور ریز نان باعث می شود خانواده ها برای تامین نان هزینه بیشتری بکنند و این امر موجب افزایش خرید نان و ضایعات نان می شود.
وی از اتحادیه نانوایان خواست با هماهنگی فنی و حرفه ای به منظور آموزش متصدیان نانوایی همکاری و نسبت به معرفی افراد اقدام کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام همچنین از فرمانداران استان خواست تا نظارت بیشتری بر رعایت پروتکل های بهداشتی و همچنین توجه به کیفیت نان در سطح شهرستان ها داشته باشند.
رستمزاد تعطیلی خودسرانه، استفاده از افزودنی های غیرمجاز، کاهش وزن چانه، کاهش زمان کار و همچنین فروش غیر قانونی آرد را سایر تخلفات نانوایی ها برشمرد و گفت: باید نظارت بر نانوایی ها تشدید شود.
وی همچنین در خصوص دستور خروج گندم به منظور تامین نان استانهای دیگر نیز اضافه کرد: با توجه به وجود کارخانه های آرد در استان به منظور حمایت از اشتغال و درآمدزایی آنها نیاز است از خروج گندم جلوگیری و آرد برای این استان ها صادر شود.
وی همچنین بر لزوم پیگیری به منظور حذف هزینه حمل از سیلو به کارخانجات استان از طریق مرکز نیز تاکید کرد.
نظر شما