محمدباقر شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: روند اصلاح رویه کاری واحدهای خبازی استان در دستور کار است و سعی می شود با نظارت مستمر کیفیت و کمیت نان تولیدی بهبود یابد.
وی افزود: همچنان که برای واحدهای منصف و فعال سهمیه تشویقی اختصاص می یابد، بطور قطع با واحدهای متخلف برخورد قانونی می شود.
معاون دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام یادآور شد: واحدهای نانوایی که چندین بار مرتکب تخلف شوند، علاوه بر کسر سهمیه حتی تا پلمپ و ابطال جواز نیز برای آنها تصمیم گیری می شود.
شریفی تاکید کرد: سرکشی و تشدید نظارت از نانوایی ها در دستور کار است و همه روزه بازرسان از واحدهای نانوایی سطح شهر بازدید می کنند.
وی اضافه کرد: کاهش کیفیت، تعطیلی خودسرانه، کاهش وزن چانه، عرضه آرد خارج از شبکه، عدم رعایت مسایل بهداشتی و کاهش ساعت کار از جمله موارد تخلف نانوایی گزارش شده از سوی بازرسان بوده است.
معاون دفتر هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: بر اساس تاکید معاون اقتصادی استاندار ایلام، تلاش میشود روند اصلاح واحدهای خبازی استان ادامه دار باشد.
استان ایلام دارای ۷۰۰ واحد نانوایی است که در این واحدها نانهایی چون سنگک، لواش، تافتون، بربری، صمون و نان محلی تولید و به مصرف کنندگان عرضه میشود.
نظر شما