به گزارش ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز دوشنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت شهرک های صنعتی استان افزود: در سال گذشته حدود ۴۱ هزار تن سیر خشک در استان همدان تولید شد که به عبارتی ۷۰ درصد سیر کشور را شامل می شود.
وی ادامه داد: پیشتازی تولید سیر در این خطه حاصلخیز موجب شده که همدان «قطب تولید سیر کشور» لقب بگیرد.
پورمجاهد اظهار داشت: واگذاری شهرکهای صنعتی به شرکتهای خدماتی باید با دقت انجام شود، زیرا برخی از شرکتها توانایی لازم برای اداره امور و مدیریت شهرکها را ندارند.
وی با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت شهرکهای صنعتی در استان گفت: واگذاری اداره امور شهرکها و نواحی صنعتی بر اساس اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و بهبود مشارکت بخش خصوصی در اداره امور شهرکها و نواحی صنعتی و تعامل با صاحبان صنایع انجام میشود.
وی عنوان کرد: بخش خصوصی موظف است در طی ۶ ماه نقشه های اجرایی را بدهد و حداکثر ظرف یک سال اقدام به ساخت کند و در غیر این صورت مسیر فسخ قرارداد قانونی پیگیری می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان اعلام کرد: رونق تولید بدون سرمایه گذاری ممکن نیست چراکه سرمایه گذاران ضمن اشتغالزایی برای جوانان و جویندگان کار، به تامین نیازهای جامعه پرداخته و چرخ های تولید جامعه را به حرکت درآورده و به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمک می کنند.
پورمجاهد با اشاره به اهمیت و نقش شهرک های صنعتی در رشد و توسعه اقتصادی خاطرنشان کرد: مسئولان استان برای توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی تلاش کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با تاکید بر توسعه زیرساخت ها به عنوان مهمترین وظیفه دولت در قبال سرمایه گذاران در نواحی صنعتی افزود: کمبود آب یکی از مشکلات جدی صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی است و توسعه سرمایه گذاری و اقتصاد صنعتی بدون آب ممکن نیست.
پورمجاهد با تاکید بر اینکه بازدید از سایت صنعتی ملایر در دستور کار قرار گیرد ادامه داد: کلیات این طرح تایید شده و تا ۱۰ روز آینده تعیین تکلیف می شود.
به گزارش ایرنا استان همدان دارای ۲۶ شهرک و ناحیه صنعتی است که زمین دارای آب، برق، گاز برای واگذاری به سرمایه گذاران دارد.
۱۸ هزار و ۱۰۹ نفر در واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی استان همدان در حال فعالیت هستند که یک هزار و ۷۰۶ تن از آنها سال گذشته مشغول به کار شدند.
نظر شما