انتخابات یکی از مصادیق مردمی بودن انقلاب اسلامی است

بروجرد - ایرنا - رییس دانشگاه آیت الله بروجردی گفت: انتخابات یکی از مصادیق مردمی بودن انقلاب اسلامی و عامل و حدت و انسجام ملی است.

"حسن مروتی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انتخابات سازوکاری است که گردش نخبگان را میسر می‌سازد و معمولاً در جریان آن، کارگزاران و برنامه‌های اجزای مختلف حاکمیت، در چارچوب اصول پذیرفته شده و مشخص تغییر می‌یابند.

وی اظهار داشت: انتخابات مظهر مردم‌سالاری دینی و عاملی بسیار مهم و تعیین‌کننده در انسجام‌بخشی ملی، قوام‌بخشی، استمرار نظام ولایی و پیشرفت کشور در جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رود و طبق قانون اساسی در جمهوری اسلامی، کشور با اتکا به آرای عمومی از طریق انتخابات اداره می‌شود. 
مروتی افزود: برای دست یابی به آرمان های بلند و داشتن جامعه ای موفق، مشارکت انسان ها در تصمیمات سیاستگذاری، اداره امور اجتماع و تعیین کارگزاران از حقوق و مسوولیت‌های اولیه به شما می‌رود و این وظیفه تک تک ماست تا با انتخاب اصلح ترین افراد، در سازندگی و بالندگی کشور عزیزمان ایران نقش پر رنگی داشته باشیم.
رییس دانشگاه ایت الله بروجردی بیان کرد: ملت ایران بارها نشان داده اند که در عرصه های گوناگون و گذرگاه های پیچیده امتحان خود را به خوبی پس داده اند اما کیست که نداند دندان طمع دشمنان قسم خورده حیات عزتمندانه ایران اسلامی در انتخابات پیش‌روی کشیده خواهد شد و امید کور آنان به یاس و ناامیدی تبدیل خواهد کرد.
مروتی تاکید کرد: می‌توان ادعا کرد انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان آزمونی فرا روی ملت ایران در حساس‌ترین دوره انقلاب برگزار خواهد شد که می‌بایست نقش بسیار مهمی در حمایت و پشتیبانی از تدابیر و راهبردهای مقام معظم رهبری ایفا کرده و از سوی دیگر همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهی است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهی است.

وی اظهار داشت:  چنانچه مردم با درک آثار و نتایج رأی خود، با درایت و شناخت وارد صحنه انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا شده و افرادی جامع نگر، کاردان، آزمون داده، دین مدار، ولایت مدار، مردم گرا و عدم وابسته به کانون‌های ثروت و قدرت را انتخاب کنند، شاهد برپایی ساختارهایی کارآمد، عدالت گستر و مقتدر خواهیم بود که منتخبین به ویژه رئیس جمهور با استفاده از اختیارات و وظایف خود به ارتقای کارآمدی، حل مسائل و مشکلات واقعی مردم و رفع آسیب‌ها و چالش‌های جامعه کمک خواهد کرد.    
وی افزود: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر کشور برای پیشرفت مادی و معنوی و حتی جهش در این زمینه معتقدند: «مدیران کارآمد و پرانگیزه و خردمند می‌توانند با فعال کردن و بهره‌گیری از آن، درآمدهای ملّی را با جهشی نمایان افزایش داده و کشور را ثروتمند و بی‌نیاز و به معنی واقعی دارای اعتماد به نفس کنند و مشکلات کنونی را برطرف نمایند.

مروتی ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیاناتشان به صراحت به یک آسیب بزرگ اشاره داشته و می‌فرمایند ایران از نظر ظرفیت‌های استفاده نشده طبیعی و انسانی در رتبه اول جهان است که در واقع تأیید ضعف کارآمدی در نظام از سوی ایشان به حساب می‌آید که می‌تواند اصلاح و برطرف شود. 
وی با اشاره به نقش مهم جامعه دانشگاهی در انتخابات و مشارکت حداکثری افزود: بدون تردید در این برهه حساس و سرنوشت ساز، نقش و تاثیر دانشگاه و دانشگاهیان در روشنگری آحاد مردم برای انتخاب اصلح در صحنه انتخابات بر کسی پوشیده نیست، قشر فرهیخته کشور می تواند در کنار سایر اقشار در جهت اعتلای مردم سالاری دینی اهتمام ورزیده و ضمن ترغیب مردم، نقش سازنده تک تک افراد در سرنوشت کشور را تبیین نماید.
رییس دانشگاه ایت الله بروجردی با تاکید بر نقش دانشگاهیان در روشنگری آحاد مردم برای انتخاب اصلح در صحنه انتخابات گفت: انتخابات سبب حفظ انقلاب و دستاوردهای آن شده و از عوامل اصلی ماندگاری انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی اظهار داشت: ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰روز تجلی همدلی و همزبانی و حضور گسترده ملت شریف ایران و روز خلق حماسه ای دیگر است که همانند ادوار گذشته عرصه انتخابات را به عنوان نماد مقبولیت نظام به منصه ظهور بگذاریم و نشان دهیم که در همه حال انقلاب شکوهمند اسلامی را از گزند دشمنان حفظ خواهیم کرد.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه جاری همزمان با سراسر کشور در لرستان برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha