فصل جدیدی از تعاملات فناوری میان ایران و ویتنام گشوده شد

تهران- ایرنا- نشست تجاری و فناوری میان ایران و ویتنام با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان دو کشور فعال در حوزه‌های تجهیزات پزشکی، انرژی، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی تیرماه برگزار می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این نشست مجازی پنجم تا ۳۰ تیرماه به همت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری مجازی برگزار می شود و علاقه‌مندان تا ۳۱ خردادماه برای ثبت‌نام مجازی فرصت دارند.

بنابر گزارش ها، رشد اقتصادی ویتنام از رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۲۰ فراتر رفته و این کشور در مسیر رونق اقتصادی و توسعه بازار داخلی و جهانی قرار گرفته است، این کشور می تواند مقصد و بازار خوبی برای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی باشد تا بتوانند محصولات و خدمات خود را در این کشور ارائه کنند و در تعامل با شرکت‌های فناور و فعالان اقتصادی آنها به این بازار بزرگ و بکر دست بیابند.

ویتنام را بیشتر با جنگ آمریکا می‌شناسیم،  کشوری که خسارت‌های مالی و انسانی زیادی را در این جنگ فرسایشی متحمل شد و زیرساخت‌های اقتصادی و سیاسی آن از بین رفت،  اما این کشور جنگ زده در طی این چند سال اخیر توانست اتفاقات قابل توجهی را در حوزه‌های اقتصادی و فناورانه برای مردمش رقم بزند، در یک دهه اخیر، ویتنام یکی از بیشترین رشدهای اقتصادی سالانه را تجربه کرده و براساس آخرین آمارها این کشور بیش از ۶۰ میلیارد دلار محصولات و خدمات هم به آمریکا صادر کرده است.

این کشور در حال رشد اقتصادی مقصد بعدی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال حوزه‌های فناوری‌های «تجهیزات پزشکی»، «انرژی»، «فناوری اطلاعات» و «هوش مصنوعی» است تا در یک نشست تجاری با همتایان خود در این کشور، مسیر تعامل و تبادلات فناورانه طرفین را توسعه دهند. بازار این کشور تشنه فناوری‌های نوین و محصولات مبتنی بر این فناوری‌ها است اما خرید از بازار کشورهای اروپایی و آمریکایی به دلیل هزینه‌های بالا برای آنها میسر نیست.

ویتنام یک اقتصاد در حال رشد و با پتانسیل زیاد در بین اقتصادهای پرانرژی آسیا است، شرکت ها و سرمایه گذاران از همه جای دنیا به طور فزاینده ای به دنبال این بازار هستند، رشد طولانی مدت، جمعیت زیاد، ثبات سیاسی، نیروی انسانی جوان که پذیرای محصولات و خدمات ایرانت‌ساخت هستند مهم ترین دلایل برای ایجاد تعامل بین فعالان فناور ایرانی با کشور ویتنام است.

به همین دلیل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت بهبود تجهیز بهین اندیش، با هدف ایجاد بازار صادراتی برای شرک‌های دانش‌بنیان در این کشور با یکدیگر همکاری می کنند تا فروش محصولات فناورانه ایران در بیرون مرزها را توسعه دهند،  ارتباط با این کشور، فناوران ایرانی را منطقه تجارت آزاد آسه‌آن متصل می کند، موافقت‌نامه‌ای که کشورهایی چون اندونزی، مالزی، فیلیپین، سنگاپور، تایلند، بروئنی، ویتنام، لائوس، میانمار و کامبوج در آن عضویت دارند و زمینه‌ساز ورود شرکت های دانش‌بنیان به بازار این کشورها خواهد بود، منطقه تجارت آزاد آسه‌آن با هدف کاهش تعرفه‌های تجاری و گمرکی میان کشورهای عضو شکل گرفته است.

این نشست‌های رودررو با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به شکل مجازی برگزار می‌شود،  علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت http://btbaco.com مراجعه کنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha