سید «علی آقازاده» روز دوشنبه در جریان بهرهبرداری از ۲۶ طرح سلامت دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور وزیر بهداشت در سالن غدیر استانداری مرکزی در اراک، افزود: مناظره نامزدهای انتخاباتی از رسانه ملی برای ارایه برنامهها و نظرگاههایی است که بتواند به انتخاب اصلح کمک کند و نباید از این تریبون بهرهبرداری سیاسی کرد و کرونا را دستاویزی قرار داد و تلاشهای شبانهروزی چهارده ماهه پرسنل متعهد سلامت کشور را زیر سئوال برد.
وی بیان کرد: برخی از مشکلات موجود ناشی از تحریمهای ظالمانه و محدودیت در جابهجایی منابع مالی است اما، با وجود همه تنگناها کادر درمان و مجموعه مدیران اجرایی توانستهاند با بهرهگیری حداکثری از امکانات موجود مدیریت قابل قبولی در این امر داشته باشند و استان مرکزی نیز در این حوزه خوش درخشیده است.
استاندار مرکزی ادامه داد: پیک چهارم کووید ۱۹ تاحدود زیادی فروکش کرده و امید است با تداوم واکسیناسیون گروههای سنی تا پایان تابستان امسال بتوان شرایط ایمنتری را در قبال ویروس کرونا تجربه کرد.
آقازاده اظهار داشت: استان مرکزی به لحاظ بستری بیماران کووید ۱۹ اکنون رتبه ۲۲ کشور را به خود اختصاص داده و به لحاظ آمار فوتیهای ناشی از این بیماری نیز در جایگاه ۱۶ کشور اسیت که از شاخص ارایه شده برای میانگین کشوری کمتر است.
وی گفت: انتظار میرود که وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به استان مرکزی با تاسیس دانشکده داروسازی موافقت کند زیرا آمادگی لازم برای شروع این طرح مهم وجود دارد و زیرساختهای آن مهیا است.
نماینده عالی دولت در استان مرکزی ادامه داد: ۲ هزار و ۱۳۹ نفر از شهروندان استان مرکزی تاکنون بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند و ۶۱ هزار و ۷۷۹ نفر نیز درگیر این ویروس شدهاند.
آقازاده بیان کرد: ستاد ملی کرونا مصوبات خوبی برای جبران خسارت اصناف داشت اما، بانکها بهدلیل قوانین داخلی خود در خصوص چکهای برگشتی اصناف و مالیات با این قشر همکاری لازم را نداشتند که انتظار این مباحث در این ستاد مورد بررسی ویژه قرار گیرد.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در خانه ملت نیز در این نشست گفت: کمبود تختهای بیمارستانی معضلی جدی در استان است که میطلبد مورد توجه ویژه قرار گیرد.
دکتر «علی اکبر کریمی» تاکید کرد: نخستین مطالبه مردم استان مرکزی و شهر اراک تکمیل طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) است که تسریع در راهاندازی این طرح در بهبود ارایه خدمات سلامت غرب کشور اثر جدی دارد.
وی افزود: در شهرستان خنداب و کمیجان ۲ بیمارستان دولتی فعالیت دارد امادر شان مردم این مناطق نیست و نیازمند اصلاحات است.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در خانه ملت بیان کرد: جذب کادر بهداشتی درمانی برای سرویس درمانی بیمارستان ولیعصر (عج)، خوانساری، تخصصی زنان و زایمان، سوانح سوختگی و مهر خنداب از جمله اقداماتی است که باید در اسرع وقت مورد توجه قرار گیرد.
کریمی، نبود مرکز درمانی تخصصی حوزه کودکان و بیمارستان تخصصی بیماران روانی را از دیگر مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی عنوان کرد.
وی ادامه داد: دستگاه شتاب دهنده تحویل بیمارستان آیت الله خوانساری به عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور شده و ۵۰ درصد اعتبارات آن نیز تخصیص یافته که انتظار می رود نسبت به تامین و تسریع تخصیص بقیه اعتبار اقدام شود.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در بهارستان بیان کرد: تجهیز بیمارستان امیرکبیر و تقویت و تجهیز مراکز جامع تصویربرداری از دیگر مطالبات استان مرکزی در حوزه بهداشت و درمان است.
دکتر کریمی تصریح کرد: تحویل یک دستگاه تشخیصی سیتی اسکن به بیمارستان آشتیان باید در اولویت تصمیمهای حوزه سلامت استان مرکزی قرارگیرد چرا که شهرستانهای آشتیان، تفرش و فراهان از نظر بعد مسافت بههم نزدیک هستند و وجود یک دستگاه سیتی اسکن میتواند سه شهرستان را پوشش دهد و خیرا سلامت در این راستا باید اقدامات لازم را انجام دهند.
وی عنوان کرد: مرکز ناباروری جهاددانشگاهیاراک قدیمیترین کانون در ارایه خدمات به زوجین نابارور است که اکنون در تامین نیروی فلوشیب با مشکلاتی مواجه است و انتظار میرود در این راستا وزارت بهداشت و درمان حمایت لازم را داشته باشد.
۲۶ طرح دانشگاه علوم پزشکی اراک در سفر یکروزه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به استان مرکزی بهرهبرداری شد.
نظر شما