به گزارش ایرنا،کیامرث حاجی زاده روز سه شنبه در نشست شورای ترافیک اظهار داشت:سال ۱۴۰۰ در حوزه راههای روستایی سال شکوفایی است و بسیاری از گرههای ترافیکی برون شهری و درون شهری کهگیلویه و بویراحمد در این سال رفع میشود.
وی افزود: با توجه به افزایش اعتباراتی که مصوب شده فعالیت مطلوبی در حوزه راههای کهگیلویه و بویراحمد در حال اجرا است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد:برای روان سازی ترافیک و شناسایی تخلفات ترافیکی در مرکز استان به پایشهای الکترونیکی نیاز است و دستگاههای متولی باید هر چه سریعتر در این خصوص اقدام کنند.
حاجی زاده عنوان کرد: کهگیلویه و بویراحمد به مرکزیت شهر یاسوج تنها استانی است که محروم از سیستم پایش تصویری بوده است که این موضوع مشکلاتی را برای شهروندان بوجود آورده است.
وی به طرح ساماندهی ورودی شهرهای کهگیلویه و بویراحمد اشاره و عنوان کرد: با وجود مشکلات اقتصادی کشور و محدودیتهای اعتباری، اما اعتبارات خوبی به پلهای سوم و چهارم شهر یاسوج تخصیص داده شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در چند سال گذشته فقط ۵۰ کیلومتر بزرگراه در این استان وجود داشت افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه داریم و هزینه راه سازی در استان نسبت به سایر استانها ۵ برابر شده است.
وی با بیان اینکه تمامی طرحهای راهسازی شهرستان گچساران فعال است، ابراز داشت: ۵۲ میلیارد تومان از اعتبارات نفت به محور گچساران گناوه اختصاص داده شده و هم اکنون این پروژه و دیگر پروژههای راهسازی این شهرستان به جدیت در حال اجرا است.
پل چهارم بشار یک پروژه مهم برای کاهش ترافیک شهر یاسوج است و از ویژگی های مهم این پل دسترسی آسان به بیمارستان امام سجاد (ع) و روان سازی ترافیک خواهد بود.
نظر شما