۲۵ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 84367575
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بهره‌مندی از تکنولوژی در کنار تجربه عامل توسعه کشاورزی است

سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: بهره‌مندی از علم و تکنولوژی روز دنیا در کنار تجربه از عوامل موثر و مهم در توسعه کشاورزی استان است لذا می‌طلبد مسوولان در این رابطه تلاش مضاعفی داشته باشند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز سه‌شنبه در دیدار رییس و جمعی از کارکنان سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه سازمان جهادکشاورزی یکی از رویش های انقلاب است، اظهار داشت: جهاد کلمه‌ای مقدس است و وزارتخانه‌ای که با این کلمه مزین شده دارای ارزش ویژه‌ای است.

وی با اشاره به اینکه افراد شایسته، دلسوز و جهادگر در جهادکشاورزی استان فعالیت می‌کنند، افزود: وجود افراد تحصیلکرده ، توانمند و متخصص در جهادکشاورزی کردستان موجب شده بخش کشاورزی استان در تولید بسیاری از محصولات سرآمد و شناخته شده باشد.

نماینده ولی فقیه در کردستان تلاش در راستای آبادانی و توسعه کشور را از وظایف همه ایرانی‌ها خواند و گفت: نعمت‌های خدادادی زیادی در این استان نهفته است که با استفاده از علم و تکنولوژی در کنار تجربه می‌توان این منطقه را در مسیر توسعه و پیشرفت قرارداد.  

بهره‌مندی از تکنولوژی در کنار تجربه عامل توسعه کشاورزی است

پرداخت بیش از یک هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی استان

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان هم در این دیدار با اشاره به اینکه شناسایی وضعیت موجود تولید در بخش کشاورزی از جمله وظایف این سازمان است، اظهار داشت: پروژه های متعددی در استان اجرا شده که موجب افزایش تولید و اشتغال شده است.

محمدفرید سپری با اشاره به اینکه وقوع خشکسالی در سال زراعی جاری طی پنجاه سال اخیر کم سابقه بوده است، اضافه کرد: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان که با حمایت مالی ستاد فرمان امام اجرایی شده است و مزارع زیر پوشش این طرح با بهره مندی از تکنیک ها و ارقام مطلوب در شرایط خشکسالی امسال به نسبت مزارع دیگر وضعیت بهتری دارند.

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان اعلام کرد: طی سال گذشته بیش از یک هزار و ۹۰۲ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار متقاضیان بخش کشاورزی استان قرار گرفت.

سپری با اشاره به اینکه سال ۱۳۹۹،  ۸۰۱ طرح با هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال جدید برای یک هزار و ۸۴ نفر در استان افتتاح شد، گفت: ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی استان بیش از ۷۵۰ هزارتن بوده و ۳۵۰ هزار تن دیگر هم در حال ساخت است.

وی با بیان اینکه اقتصاد روستایی مانع از مهاجرت به شهرها می شود، افزود: بیش از ۲۳۸ تن نهاده دام و طیور و ۸۳ هزار تن کود شیمایی بین کشاورزان استان در سال گذشته توزیع شده است.

کردستان یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۸۹۶ هزار و ۲۳۵ هکتار اراضی دیم معادل ۸۸ درصد و ۱۲۱ هزار اراضی آبی معادل ۱۲ درصد دارد. کردستان سه میلیون و ۱۹۹ هزار راس دام سبک و سنگین، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۲۵۷هزار کندوی زنبور عسل دارد و جمعیت بهره بردار کشاورزی آن ۱۱۵ هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می کنند که ۳۲۰ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی مربوط به بخش زراعت است.

عمده محصول زراعی این استان گندم است و عمده محصول تولیدی باغی نیز توت فرنگی با حدود ۴۸ هزار تُن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha