پس از گذشت بیش از یک ماه از صدور ابلاغیه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر از سرگیری فعالیت تماشاخانهها و سالنهای نمایشی از هجدهم اردیبهشتماه ۱۴۰۰ با رعایت حداکثری شیوهنامههای بهداشتی، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و بهرهبردن از ۵۰ درصد ظرفیت تالارهای میزبان از یک سو و از سوی دیگر روند مستمر این اجراها بدون تعطیلیهای گاه و بیگاه شدت یافتن امواج کرونا شاهد گرم و گرمتر شدن تنور فعالیت هنرمندان تئاتر در این روزها هستیم.
این اقبال از سوی هنرمندان تئاتر بازتاب دهنده شرایط سخت تعطیلیهای مستمر سالنهای نمایش، عدم کار و فعالیت هنرمندان این عرصه است. همچنین شکل اقبال مخاطبان تئاتر نیز با وجود شرایط کرونا و عطش آنها به حضور در تالارهای نمایشی بعد از بیش از یک سال رُکود و سکون از دیگر دلایل اقبال هنرمندان تئاتر به تولید و اجرای آثار نمایشی است.
۱۵ تماشاخانه پایتخت در شرایطی این روزها با ۲۷ اثر نمایشی به استقبال مخاطبان تئاتری می روند که در این بین نمایشهای آمده بودیم اینجا بمیریم، جنگ و صلح، تراژدی زمین و دلقکها، شب/خارجی/یرما، سگک، شمعدانیها و شب بیستویکم هفت اثری هستند که طی این ایام بیشترین اقبال را از سوی مخاطبان با خود به همراه داشتند.
در ادامه مروری خواهیم داشت بر آثار نمایشی که در تالارهای نمایشی پایتخت اجرا به صحنه میروند.
مرفی، جنگ و صلح و مرگ گرم میهمانان تئاترشهر
طبق برنامه اعلامی مجموعه تئاترشهر کماکان با سه نمایش مرفی، جنگ و صلح و کنسرت-نمایش مرگ گرم میزبان علاقمندان به تئاتر خواهد بود.
مرفی نوشته سپیده ضیایی و کار نگین ضیایی از ساعت ۱۸:۴۵ در سالن سایه اجرا میشود.
این نمایش که در بیستودومین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران شرکت و تندیس بهترین طراحی لباس را از آن خود کرده بود، اقتباسی از رمان مرفی اثر ساموئل بکت است.
خط داستانی در این رمان پررنگ است و کاراکترها خارج از جهان ابزورد هستند. اما اگر مخاطبان این رمان را نخوانده باشند، باور نمیکنند که آن را نویسنده در انتظار گودو نوشته است.
در نمایش مرفی حامد ادوای، نیما انصافیان، ساجده حمیدیمنزه، شادی ضیایی، رضا مرشد و امین موحدیپور ایفای نقش میکنند.
نمایش جنگ و صلح به نویسندگی، طراحی و کارگردانی میثم یوسفی دیگر نمایش تئاترشهر است که از ساعت ۱۹:۳۰ در سالن چهارسو این مجموعه با بازی شاهین علایی نژاد، مهناز غمخوار، محمد صمدی، مصطفی ایزدی، پریسا فلاح زاده، مرتضی حقی، هومن قاسم خانی، هانیه مهر افزون و زهرا دوستی به صحنه میرود.
داستان تئاتر موزیکال جنگ و صلح در خصوص مجلس بزم دو خانواده سازهای سنتی (ایرانی) و کلاسیک (فرنگی) است. در این مجلس بزم، دو ساز جوان کمانچه از خانواده سازهای ایرانی و چنگ از خانواده سازهای کلاسیک رخ در رخ یکدیگر قرار گرفته و یک دل نه صد دل دل در گرو مهر هم بسته و شیفته یکدیگر میشوند و با توجه به اختلافات بین فرهنگی و خانوادگی شان با ممنوعیت خانوادههای خود مواجه میشوند.
کنسرت-نمایش مرگ گرم نوشته و کار محمدرضا عطاییفر نیز تا ۲۸ خرداد از ساعت ۱۸ در سالن قشقایی اجرا میشود.
داستان نمایش کنسرت مرگ گرم از دهه چهل آغاز شده و تا دهه ١٤٠٠ ادامه خواهد یافت. این نمایش به صورت داستان گو در هفت اپیزود با زبان موسیقی، رخدادهای مهم هر دهه را روی صحنه روایت میکند.
بازیگران این نمایش زری اماد، محسن زرآبادی، علی حیدری، مهتاب باجلان، دانیال بلوری، محمدهادی عطایی، خسرو کشاورز، محمد باقر صفانور، حسین میرزاییان، محمدرضا عطاییفر، الهه جوانمهر، النا مکاری، علی یعقوب زاده، رهام شریفی، رعنا حسین دخت، محمد آسایشلو، مهدی اشتری، فایزه رجبی، ارمین میزانی، پرنیا عسگری، احسان حاجیان، سپهر صفرخوانی، سهیل صفرخوانی، علیرضا اسلامی گیلانی، پارسا شیرازیان، علیرضا عرب و بیتا شیری هستند.
دستان پُر تماشاخانه ایرانشهر با چهار نمایش
تماشاخانه ایرانشهر هرچند فعالیت خود را بعد از اعلام مجدد ازسرگیری اجراهای نمایشی توسط ستاد ملی مقابله با کرونا از ۱۸ اردیبهشتماه ۱۴۰۰، با کمی تاخیر از ۲۳ اردیبهشتماه ۱۴۰۰ برای میزبانی از آثار نمایشی و پذیرایی از مخاطبان تئاتر آغاز کرد، اما با دستانی پُر و با میزبانی از چهار نمایش سراغ فصل جدید اجراهای تئاتری رفت.
بر این اساس در این تماشاخانه، نمایش عمو لاوروف به کارگردانی امیر امیری که اجراهای خود را از ۲۳ اردیبهشت در سالن استاد ناظرزاده کرمانی آغاز کرده، تا ۲۸ خرداد میزبان علاقمندان است.
در این اثر نمایشی
در زمان حال اتفاق میافتد اما موضوع آن روایت وقایع دهه ۱۳۲۰ هجری شمسی از زبان مردم عادی است و به اشغال ایران توسط قوای متفقین میپردازد، فریاد جودی، نازنین دیده ور و علی طاووسیان ایفای نقش می کنند.
لوله عنوان دیگر نمایش سالن استاد ناظرزاده است که توسط علیرضا اجلی از ۲۵ اردیبهشت به صحنه رفته و تا ۲۸ خرداد اجرایش ادامه دارد.
داستان این نمایش فانتزی درباره جامعه کارگرانی است که تحت سلطه یک سرکارگر قرار هستند. سرکارگر از مسئولان بالادستی دستور میگیرد که ۷ کارگر شرکت تخلیه چاه را اخراج کند، این ۷ کارگر اخراج میشوند و این سرآغاز داستان این اثر نمایشی است.
ابراهیم عبدی، محمدرضا آریان، یاسمن وفایی، مینا رسولی، مژده منظومه، غزل شجاعی و مصطفی عطری در این نمایش ایفای نقش میکنند.
حسین پوریانیفر نیز نمایش هار را که اثر برگزیده بیستویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر دانشگاهی است و اجرای عمومی آن در سال ۹۷ در تالار مولوی با استقبال خوبی روبهرو شده بود، اینبار در سالن استاد سمندریان به صحنه برده است.
در نمایش هار که تا ۲۸ خردادماه روی صحنه است، سپندار اعلم، بردیا مشهودی، مهدی قربانی، علیاصغر حسینی، میلاد افواج، میرآقا بهادری اکبر، سلمانی اله دادی، علیرضا آشوریجواد کارگر و مهرکوش علیزاده ایفای نقش میکنند.
سگک نوشته کهبد تاراج و کارگردانی رضا بهرامی نیز که از ۲۵ اردیبهشت ماه در سالن استاد سمندریان میزبان تماشاگران بود، تا ۲۸ خردادماه ادامه دارد.
این اثر نمایشی روایت کننده زندگی شهید شاهرخ ضرغام از شهدای دوره هشت سال دفاع مقدس است. شهید ضرغام که دو زندگی متفاوت پیش و پس از انقلاب اسلامی را تجربه کرده یکی از متفاوتترین شخصیتهایی است که در تاریخ معاصر انقلاب و جنگ تحمیلی شناخته و به واسطه آثار متنوع صحنهای و نوشتاری به مخاطبان معرفی شده است.
نمایش سگک از هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت موفق به دریافت شش تندیس برتر بخشهای برنده کارگردانی، طراحی صحنه، بازیگری زن، بازیگری مرد، طراح لباس و طراح گریم شده بود.
در این نمایش تینو صالحی، مرجان قمری، محمدرضا ایمانیان، سهیل ملکی، حسن تدینی، فهیمه معین، لبخند بدیعی، عرفان پورمحمدی و آبتین حاتمی بازی میکنند.
روایت خانه هنرمندان؛ پس از برخورد جسم سخت به سر
پس از برخورد جسم سخت به سر عنوان نمایشی است که از روزهای نخست تیرماه توسط سجاد داغستانی در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان به صحنه میرود.
بازیگران این نمایش المیرا دهقانی، محمد شعبانپور، مهرداد طهماسبی (روزهای فرد)، عارفه معماریان، هادی احمدی، شهاب حیدری هستند و در خلاصه داستان آن آمده است: از خون جوانان وطن لاله دمیده.
سه نمایش آیینی، اجتماعی و زنانه در پردیس تئاتر شهرزاد
در روزهای پیش رو پردیس تئاتر شهرزاد که از جمله تماشاخانههای فعال بخش خصوصی از آغاز فعالیت مجدد تالارهای نمایشی به شمار میرود با سه نمایش تلخک و قندک، نفس کشیدن و پنج ثانیه تا برف میزبان مخاطبان است.
تلخک و قندک عنوان نمایشی نوشته داوود فتحعلیبیگی است که به کارگردانی محمدشایان طهماسبپور از پنج خرداد ماه در سالن ارکیده به صحنه رفته است.
در این نمایش که تا ۲۸ خرداد به اجرای خود در این تالار ادامه میدهد، فریدوناحمدی، زیبا مصطفایی، محمد عبداللهی، محمدمهدی فتاحی، بهار جهانبانی، امید رهبر، مهشید زبردست، مجتبی طباطبایی، مرجان آقانوری، هیوا پورشفیقی، حسین براتی، علی پیله ور، رضا حسین نژاد، علی رضا عباسی، سعید بیرام زاده و مبینا سرلک جیوا ایفای نقش میکنند.
علاوه بر این نمایش، پنج ثانیه تا برف و نفس کشیدن؛ دو نمایش جدیدی هستند که از ۱۷ خرداد در پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه رفتند.
پنج ثانیه تا برف نوشته عباس جمالی و کارگردانی فاطمه زمانی تکگوییهایی از زندگی زنانی است که هر کدام دارای دنیای متفاوت و شرایط خاص خود در جامعه هستند و اتفاقی مشترک آنها را به هم گره میزند.
علی پیلهور، فاطمه زمانی، صفورا کاظمپور، نوشین سرکوبی، هانیه عادلزاده و ستایش انیسی بازیگران این نمایش هستند که با تهیه کنندگی مجید یاراندیپور توسط گروه هنری سافاتا اجرا میشود.
نمایش نفس کشیدن، سومین اثری است که در این تماشاخانه به کارگردانی سپهر حیدرینژاد به صحنه میرود. در این نمایش سپهر حیدرینژاد و بهاره رضیزاده ایفای نقش میکنند.
تئاتر-مستندی خلاقانه از گارسیا لورکا در تالار مولوی
نسیم ادبی و ندا شاهرخی در ادامه تمدیدهای نمایش «شب/ خارجی/ یرما» اثر فدریکو گارسیا لورکا، اجرای این نمایش را در تالار مولوی به صحنه دارند.
این نمایش که در دسته تئاتر مستند-نمایشی قرار میگیرد، روایت زنی به نام یرما است که برای آنچه آرزویش را دارد میجنگد و تسلیم قضاوتهای جامعه نمیشود. روایت یرما با روایتهای مستند بازیگران از زندگی شخصی خود گره میخورد و به این ترتیب نمایش شب/خارجی/یرما روی صحنه جان میگیرد.
آناهید ادبی، علیرضا عبدالعلی زاده، سجاد طاهری، سوگند حسینی، عاطفه غضنفری، دانیال محمدی، سجاد باقری، صدف محسنی، شبنم خاتون حسینخانی، مرجان رنود، شکیبا عسگری، رایحه پاشا، شبنم ابریشمی، حامد مهربانی، سهراب صمیمی و شهاب راد بازیگران این نمایش هستند.
عرض ارادت «آمده بودیم اینجا بمیریم» به شهید جهانآرا در تماشاخانه سرو
مریم منصوری نمایش آمده بودیم اینجا بمیریم برگزیده سوم نمایشنامهنویسی و تقدیر بازیگری مرد در هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت را در تماشاخانه سرو به صحنه برده است.
داستان این نمایش که از سوم خردادماه (همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر) اجرایش را آغاز کرد، درباره خانوادهای است که بعد از امضای قطعنامه و زودتر از موعد پاکسازی شهر، به اصرار مادر، برای یافتن ردی از فرزندانی که در طول جنگ از دست دادهاند به خرمشهر باز میگردند.
دریا یاسری، ندا گلرنگی، محسن پوشایی، نازنین نادرپور، پرهام روئین و پریناز لطف الهی بازیگران این نمایش هستند.
منصوری این اثر نمایشی را با یادی از تمامی شهدای آزادسازی خرمشهر به شهید محمد جهانآرا تقدیم کرده است.
«تراژدی زمین و دلقکها» سهم کودکان از جهان تئاتر در تالار هنر
تراژدی زمین و دلقکها نوشته و کارگردانی جمال رنجبرزاده عنوان تنها نمایش کودک و نوجوان این روزهای تئاتر است که از ساعت ۱۸:۳۰ در تالار هنر به صحنه میرود.
تراژدی زمین و دلقکها درباره یک پسرک و دخترک زمینی است که از سال ۲۰۵۰ آمدهاند و میخواهند زمین را نجات دهند. در این بین با یک شخصیتی به نام تلخک آشنا میشوند و با چند دلقک به زمان سفر میکنند. آنها به دوره ادیسون، نوبل و انیشتین میروند که مانع اختراع و کشف آنها شوند تا بمب هستهای ساخته نشود، اما متأسفانه بمب ساخته میشود.
جمال رنجبرزاده، حامد نساج بخارایی، سیدعلی پرپنچی، زهرا محمدی، محسن محمدی، مائده کریمی، رویا یکه فلاح، شیوا سلیمی و مصطفی صادقی در این نمایش ایفای نقش میکنند.
از داستان مهاجرت تا روایتی از شاهنامه در خانه نمایش مهرگان
خانه نمایش مهرگان از ۱۸ خردادماه میزبان دو نمایش شمعدانیها و عروسی دختر رستم شده است و اجرای این آثار در هفته پیش رو نیز ادامه خواهد داشت.
شمعدانیها به نویسندگی ایوب آقاخانی، کارگردانی مهدی رضایی و تهیه کنندگی محمد نیکزاد از ۱۸ خرداد تا ۱۷ تیر در سالن شماره یک خانه نمایش مهرگان به صحنه میرود.
داریوش هاشمی، میر نادر مظلومی، فرانک یوسفی، نازنین علم دوست، محمدرضا نیکزاد، محمدصادق سلمانیان و امین مومنیپور در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.
در خلاصه نمایش این اثر نمایشی آمده است: خانواده شمعدانیها که در ایران زندگی میکنند، متوجه میشوند که بلیت بخت آزمایی برنده شدهاند. اکبر شمعدانی که پدر خانواده است دوستی به نام تورج نیک بنیاد در آمریکا دارد، ایمیلی برای او میفرستند تا شماره حساب او را برای گرفتن جایزه اعلام کنند. در نهایت ...
نمایش عروسی دختر رستم (بانو گُشَسب) نیز به نویسندگی اردشیر صالحپور و کارگردانی سمیه آباده از تاریخ ۱۸ تا ۲۸ خرداد ماه در خانه نمایش مهرگان واقع در سالن شماره ۱ از ساعت ۱۹:۰۰ به مدت یک ساعت به صحنه میرود.
بازیگران این نمایش سمیه آباده، مائده آشوری، زاهد برزگر، آناهیتا بزرگمهری، حدیث تسلی، محمدحاجی محمدی، نازنین حلاجفر، مبین خرمیمقدم، حمید دمرچلو، آرمین رضایینیا، سیدعلی شریفزاویه، آیلین شیخی، مبینا صبوری، یاسمن عبدللهزاده، فاطمه غفاریحویدنی، امین فرمانیان، یاس قاسمآبادی، الناز قاسمی، سارینا کربلایی علیگل، سوگند کربلایی علیگل، پریناز لنگرودی، سارا محمدزاده، صبا مینویی، حمید هاشمی سیاوشانی هستند.
در خلاصه داستان آمده است: بانوگشسب دختر زیبای پهلوان رستم است. او خواستگاران فراوانی از توران و چین و هند دارد اما شرط او این است که با کسی ازدواج خواهد کرد که بتواند در نبرد او را شکست دهد. اما هیچ کس حریف بانوگشسب نشد تا اینکه در ایران پهلوانان بر سر به دست آوردن بانو به جان یکدیگر افتادند و در نهایت...
اطلسیهای پرپر شده تنها مهمان حوزه هنری
سالنهای نمایشی حوزه هنری با وجود استاندارهای مطلوب در میزبانی از آثار نمایشی، طی روزهای از سرگیری اجرای آثار نمایشی کماکان روزهای آرامی را سپری میکنند و در این میان تنها سالن مهر این مجموعه میزبان یک اثر نمایشی است.
اطلسیهای پرپر شده به نویسندگی و کارگردانی مهتاب عسکری عنوان نمایشی است که از ۱۸ خرداد ساعت ۱۷:۳۰ در سالن نمایش مهر حوزه هنری به صحنه رفته است.
در خلاصه این نمایش آمده است: بهروز جانباز هشت سال دفاع مقدس که به خاطر مشکلات عدیده خود را جانباز صد و پنجاه درصدی معرفی میکند برای بهبودی به آسایشگاه میرود تا مدتی را در آنجا در آرامش بگذراند. او علاوه بر صدمات جنگ، درگیر یکسری مسائل و مشکلات اجتماعی، شغلی و مدیریتی نیز میشود که شدیدا دچار آسیب روحی است.
میزبانی عمارت نوفل لوشاتو از نشخوار و شب بیستویکم
نوفل لوشاتو از نیمه دوم خردادماه، میزبانی از دو نمایش نشخوار و شب بیستویکم در دستور کار خود قرار داده است.
شب بیستویکم به کارگردانی مهدی رضایی و مهدی خالدی از نمایشهای پرطرفدار این روزهای تئاتر است که تا ۲۸ خردادماه میزبان علاقهمندان تئاتر خواهد بود.
این نمایش که از آثار ماندگار زندهنام محمود استادمحمد است، قصه دو برادر معتاد در اواسط دهه ۵۰ است که پدرشان آنها را مجبور کرده که در طول ۲۱ روز اعتیادشان را ترک کنند و حالا ما شاهد دو روز از این ۲۱ روز هستیم که اتفاقات هولناک و خشنی در طول این زمان رخ میدهد.
در این نمایش احسان احمدی، ایمان حاجعظیمیان، مهدی رضایی، کامران طاهری، مجید عراقی، میلاد کرباسی و برسام نوریاسکوئی بازی میکنند.
نمایش نشخوار نیز نوشته و کار محمدحسین اثنیعشری است که از چهارم خرداد ماه ساعت ۲۰ به صحنه رفته است.
این نمایش جدیدترین محصول آموزشگاه هشت میلیمتری است و بازیگران این اثر نمایشی از میان هنرجویان این آموزشگاه انتخاب شده و از ششماه گذشته تمرینهای خود را آغاز کردهاند.
دو نمایش ایرانی و خارجی در تماشاخانه هیلاج
تاجران نام نمایشی به نویسندگی ژوئل پومرا با ترجمه ساناز فلاحفرد و طراحی و کارگردانی محمدرضا غریبزاده است که از ۱۲ خرداد ماه ساعت ۲۰ در تماشاخانه هیلاج با بازی کیان سرایی، امیرکرملو، حورا سلیمانی، علیرضا فلاحکار، ستایش گیوی، سام صبا، معصومه تیموری، پارمیدا شایان، آوین خاکپورنیا و محدثه صفاری به صحنه رفته است.
حسن طیبزاده نیز همه چیز می گذرد تو نمی گذری محمد چرمشیر را از ۱۷ خردادماه در دو سانس ۱۸:۳۰ و ۱۹ به صحنه برده است.
سه نمایش با سه دنیای متفاوت در مجموعه دیوار چهارم
نمایش مرگ و استعاره نوشته رضا سرور، به کارگردانی پوریا جلالوندی ساعت ۱۹:۳۰ در مجموعه تئاتر دیوار چهارم به صحنه میرود. افشین کامیابفرد، پوریا جلال وندی، مانلی خاتمی و میلاد تبی طباطبایی، دامون بستاک،سهیل قسیمی، سارا دغاغله و امیرپوریا مسعودنیا در این نمایش ایفای نقش دارند.
نمایش مرگ و استعاره اثری فلسفی-اجتماعی است که در بستر پلیسی-معمایی اتفاق میافتد. از نظر زمانی متعلق به ۱۰ سال پس از جنگ جهانی دوم است و با اینکه اسمها ریشه ایرانی دارند ولی هیچ المانی از ایران در آن وجود ندارد. داستان نمایش در داخل یک آزمایشگاه اتفاق میافتد.
افتراق نوشته کریستوفر دورنگ و تر الگزاندر والنزا با ترجمه هایده حائری و کارگردانی محمد اسماعیلی از ۱۱ خرداد ماه ساعت ۱۷:۳۰ اجرایش را در این تماشاخانه آغاز کرده است.
در این نمایش مهران آتش زای، پدرام آزموده، علیرضا دهنوی، فاطمه دیبا، فاطمه یونسی، محمدرضا حسنی، فاطمه جعفرخواه، وحید همراز ایفای نقش میکنند.
در خلاصه نمایش آمده است: ما در یک موقعیت یکسان قرار داریم و نسبت به آن موقعیت به چیزهای میاندیشیم که هیچ فصل اشتراکی با یکدیگر ندارند و رفتاری متفاوت و حتی متضاد از ما سر می زند. این رفتار متفاوت از کجا میآید؟
شهر ما اثر جدید مجموعه تئاتر دیوار چهارم است که از ۱۷ خردادماه به کارگردانی ارسلان گلمحمدی به صحنه رفته است.
در این نمایش احسان امانی، نازنین رضوانی، محمد پوراکبر، محمدعلی شانه ای، آرزو تهرانی، پویا جعفری، فاطمه خرمیان، علی پیله ور، امیررضا کوشانی، علی رسولی، فاطمه گرجی، یاسمن سام کیا، هامین غفاری، کامیار احمدی، علی عزیزی، ماهان حسینپور و ارسلان گلمحمدی به بازی میپردزند.
در خلاصه نمایش آمده است: لحظات رو گذراندیم تا به خوشبختی برسیم، دریغ از اینکه خوشبختی همان لحظات بود.
هیپنوتیزم مخاطبان در تماشاخانه اهورا
تماشاخانه اهورا میزبان نمایش هیپنوتیزم نوشته و کارگردانی هیلا رضائیان است. این نمایش که از ۲۸ اردیبهشت ساعت ۱۹:۳۰ میزبان مخاطبان بود، تا ۴ تیرماه ادامه دارد.
پویا ابراهیمی، کامران نوروزی، امیرعلی شرفی، مونا حسن زاده، مهسا نوروزی، هیلا رضائیان، سبا ایروانی، ترگل شایسته، ملیکا طوسی، سارا عابدی، فاطمه فرزانه، همراز اکبری و رضا نظری بازیگران این نمایش هستند.
نمایش هیپنوتیزم برای تجلیل از آن دسته افرادی نوشته و به صحنه میرود که در فراق عزیزانشان از روند زندگی عادی دور و از خود غافل شدند، حرف این نمایش این است که مرگ همیشه آخر ماجرا نبوده و تنها برای مدتی فاصلهگذاری میکند. عشق مانا تا ابد در وجود همگان نهادینه خواهد ماند حتی اگر پای مرگ در میان باشد.
متفاوتترین نمایش اینز های تئاتر در عمارت روبرو
باعث نام نمایشی به کارگردانی بهنام شریفی است که از ۷ خرداد ماه در تماشاخانه عمارت روبرو اجرای خود را آغاز کرده است.
در این نمایش، هر روز ارائه یک بازیگر به مدت هفت ساعت در محل نمایش حاضر شده و به ده اجرای بیست دقیقه ای در فاصله زمانی مشخص شده میپردازد. ظرفیت مخاطب هر اجرا دو نفر است.
دهلیزهای بیانتهای خاطره فرهنگسرای نیاوران
فرهنگسرای نیاوران که مدتها بود خبری از آن در زمینه میزبانی از آثار نمایشی نبود بار دیگر و با از سرگیری روند اجرای آثار تئاتری از ۲۳ اردیبهشت ماه، ساعت ۱۴ میزبان نمایش دهلیزهای بیانتهای خاطره به نویسندگی، طراحی و کارگردانی علی اتحاد است.
شهریار نیک پیکران، ونوشه واحدی، عارفه احمدپور، حسین رضایی، فاطمه توکلی، داریوش احمدی، پویا فیاضی، ملیکا بهجت، گیز طاهایی، مهدیه ابراهیمی، هامون هوشیار و برکه بذری بازیگران این نمایش هستند.
نظر شما