مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی روز چهارشنبه در نشست صمیمی با نمایندگان و دبیران سازمانهای مردم نهاد استان با تاکید بر ضرورت حمایت از سمنها، اظهار داشت: اینکه مانع فعالیت سازمانهای مردم نهاد شد و به این نیروهای داوطلب در توسعه کشور بی توجهی کرد، بی انصافی است و نباید چنین نگاهی حاکم باشد.
وی با بیان اینکه عملکرد میدانی و فعالیت در کف جامعه، یک نقطه مثبت ویژه برای سمنها محسوب میشود، افزود: شهرداری و شوراهای اسلامی شهرها میتوانند در برون سپاری بخشی از فعالیتهای خود از سمنهای فعال در آن حوزه نیز بهره مند شوند.
سمنها به سوءاستفاده دشمنان حساس باشند
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با اشاره به در کمین بودن دشمنان مردم ایران اسلامی برای سرقت اطلاعات و ضربه زدن به کشور، بیان کرد: سمنها به این موضوع حساس باشند؛ چرا که پازلی از اطلاعات سطحی میتواند اطلاعات عمیقی را به دست دشمنان برساند.
در برخورد با اراذل اوباش هیچ تعارفی نداریم
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برخورد با اراذل اوباش برای وزارت اطلاعات کار کوچکی است که در این حوزه وارد شدیم، گفت: اینکه ارازل اوباش به عنوان یک مشکل امنیتی تلقی شوند، به آن وارد و ریشه آنان را میسوزانیم.
وی ادامه داد: برخی از این اراذل اوباشها طبق مستندی که برای حاضرین پخش شد، کسانی بودند که اگر فقط یک درصد از کارهای آنان به جامعه بازگو شود، هزاران نفر خواستار نابودی آنان میشوند.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با اشاره به اشراف اطلاعاتی به تمامی حوزهها، اظهار داشت: ما همواره در تلاش برای پیشگیری از موارد هستیم که در صورت لازم هشدار و برخورد لازم صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه طی ۸۶ روز گذشته بیش از ۳۰ مورد هشدار در حوزههای مختلف به مسوولان استانی داده شده، افزود: موضوعات مربوط به نان، مرغ، آب، برق، بیکاری و فسادهای اجتماعی مواردی بوده که هشدار های لازم داده شده است.
وی ادامه داد: به اداره کل صمت بابت موارد مربوط به مرغ هشدارهای لازم داده شده که در صورت بی توجهی برخورد هم میکنیم.
مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با بیان اینکه در یک هفته گذشته بیش از ۲ تن مواد مخدر از نوع هروئین کشف شده است، گفت: هر یک تن هروئین برابر با ۷۰ تن تریاک است! دستگاه اطلاعاتی در حوزه مواد مخدر وظیفهای ندارد، لیکن برای کمک به سایر دستگاهها پای کار است.
وی همچنین با اشاره به ورود سیستم اطلاعاتی به برخی از حوزههای اقتصادی و صنعتی در آذربایجانغربی، اظهار داشت: در تلاش بودند که معدن طلای زره شوران تکاب را بخش خصوصی محول کنند که مانع آن شدیم؛ با پیگیریهای انجام شده، میزان تولید طلا در این معدن از سالانه ۸۰۰ کیلوگرم به سالانه یک هزار و ۲۵ کیلوگرم افزایش یافت.
به گزارش ایرنا، در این نشست نمایندگان سمنها ضمن بیان نکته نظرات خود از عزم سیستم اطلاعاتی در مبارزه با فساد قدردانی کردند.
نظر شما