به گزارش ایرنا، محمد مهدی شهریاری روز پنج شنبه در بازدید از ۲ طرح عمرانی و گردشگردی در تکاب افزود: تسهیلات مناسب بانکی باید به موقع در اختیار صاحبان اجرای طرح های زیربنایی در بخش گردشگری این شهرستان قرار گیرد و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و مسوولان شهرستان نیز باید این موضوع را به طور جدی پیگیری کنند.
وی با ارزیابی وضعیت پیشرفت فیزیکی طرح مجتمع رفاهی و گروشگری بین راهی محور تکاب - شاهیندژ بیان کرد: تکاب از ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه گردشگری برخوردار است که برای شکوفا شدن این صنعت و رونق اقتصادی برپایه گردشگری باید زیرساخت ها و طرح های عمرانی از جمله مجتمع های رفاهی و اقامتی تکمیل و افزایش یابد.
استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: اجرای پروژه راهسازی تکاب - دندی نیز باید سریع تر و با جدیت بیشتری ادامه یابد و موانع فراروی پیشرفت فیزیکی این پروژه نیز رفع گردد.
وی ادامه داد: مدیران کل، مسوولان شهرستان و پیمانکار پروژه تمام توان و امکانات خود را برای تکمیل سریع طرح راهسازی محور تکاب- دندی- تخت سلیمان به کار گیرند.
شهریاری به منظور شرکت در آیین بهره برداری از بیمارستان ۹۶ تختخوابی مهر تکاب که با دستور ویدئوکنفرانسی رییس جمهوری امروز افتتاح شد به این شهرستان سفر کرده است.
مجموعه میراث فرهنگی تخت سلیمان تکاب در سال ۱۳۸۲ به عنوان چهارمین اثر ملی کشور در فهرست جهانی سازمان یونسکو به ثبت رسیده است و هماکنون آثار و بقایای دورههای تاریخی ساسانی و ایلخانی از جمله برجها، باروها و بقایای آتشکده آذرگشنسب، یکی از سه آتشکده مهم ایرانیان باستان، در اطراف دریاچهای اسرارآمیز این مجموعه خودنمایی میکند.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است و بیش از ۱۷۰ اثر میراث فرهنگی و گردشگری تاریخی و طبیعی ثبت شده ملی دارد؛ آثار این مجموعه یکی از مهمترین مقصدهای گردشگران خارجی در سفر به ایران است.
چمن متحرک «چملیگول» ، آبشار دوقلوی «قینرجه»، زندان سلیمان، مجموعه چشمههای آبگرم احمدآباد و قینرجه، کاخها و خانههای اربابی از سایر آثار طبیعی و تاریخی شهرستان تکاب است.
در این شهرستان ۲ باب هتل و ۶ واحد بومگردی در مجموع به ظرفیت بیش از ۶۰۰ تخت وجود دارد.
نظر شما