نماینده یزد در مجلس: نمایندگان از گردشگری در قانون بودجه حمایت می‌کنند

یزد- ایرنا- نماینده مردم یزد و اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی یزد گفت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ ، حمایت بسیار خوب و ویژه‌ای از وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای توسعه این صنعت در نظر گرفته شد.

به گزارش پنجشنبه شب دفتر این نماینده، محمدصالح جوکار در دیدار با جمعی از فعالان صنایع دستی استان به تغییر وضعیت سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه اشاره کرد و افزود: البته این وزارت خانه هنوز نوپاست و ساختار کلی آن به صورت کامل شکل نگرفته و شاید بودجه ای که در قانون در نظر گرفته شده به خوبی برای آن تبیین نشد.

وی با اشاره به نکات مطرح شده و مشکلات گفته شده در این نشست ادامه داد: صنعت گردشگری در کشور ما صنعت نوپایی است و کمتر از آن توانستیم بهره‌برداری کنیم وگرنه این صنعت وجوه متعددی در حوزه اقتصاد دارد.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه صنعت گردشگری می‌تواند یک صنعت اقتصاد پایه برای کشور به حساب آید افزود: گردشگری با خود ارز آوری، ایجاد اشتغال را به دنبال دارد و خیلی از کشورهای دنیا ۲۰ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به گردشگری اختصاص می دهند.

جوکار با بیان اینکه این موضوع در ایران تنها سه و هشتم دهم درصد و بسیار ناچیز است خاطرنشان کرد: ما علاوه بر یزد در نقاط مختلف کشور هم فرصت‌ها و ظرفیت‌های ارزشمندی داریم و به دلیل بهره‌مندی از آثار تاریخی و طبیعی گران بهایی ، می‌تواند فرصت‌های بسیار خوبی در این حوزه ایجاد کند.

وی تصریح کرد: گردشگری در حال جان گرفتن در کشور بود که شیوع ویروس کرونا رخ داد ،متاسفانه همه چیز را دچار مشکل کرد و به این صنعت واقعا ضربه جبران‌ناپذیری در سراسر دنیا وارد کرد امیدوارم که این صنعت هرچه سریع‌تر و حداقل تا پایان سال جاری رونق خوبی بگیرد.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: این یک بحث کلی و اساسی است و در استان یزد هم با توجه به معماری تاریخی، بافت و فرهنگ ارزشمندی که پیشینیان برای ما به یادگار گذاشته اند فرصت بسیار خوبی است که برای کشور و شهرمان تولید ثروت کرده و این میراث و فرهنگ را به جهانیان معرفی کنیم.

جوکار با اشاره به اینکه یزد در حوزه گردشگری رشد بسیار خوبی پیدا کرد، افزود: در گذشته یزد اصلا برای گردشگران شناخته شده نبود و گردشگران تنها استان هایی از جمله فارس و اصفهان را می شناختند ولی الان یزد به عنوان یکی از مقصد های اصلی گردشگری مورد توجه است.

نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت شناسنامه دار شدن بافت تاریخی مرکز استان برای گردشگران تاکید کرد و افزود: هر گردشگری که وارد استان  می شود باید به خوبی نسبت به آشنایی و مراجعه به بافت بتواند اقدام کند.

استان یزد ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی و یکهزار و ۷۲۰ اثر ثبت ملی دارد.

شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی ارزشمندی است.

یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخه‌ها، شیرینی، شهر قنات، قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته می‌شود.

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha