به ویژه آنکه این عمل صالح در حکم پیشی گرفتن برای تبلور همزمان جمهوریت و اسلامیت نظام باشد و در موقعیتی حساس، آینده کشور را با تکیه بر همین آرای مردمی رقم بزند.
دشمنان نیز بر همین اساس با برگزاری انتخابات در ایران به صورت ویژه معارضه میکنند زیرا اگر جمهوریت در نظام مردمسالاری دینی زیرسوال برود، نظام تحقّق پیدا نمیکند؛ نظام مقدسی که رایدهندگان اولِ وقتش با علم به این موضوع و بیتوجه به مشکلات معیشتی در پای صندوق رای حاضر میشوند.
آنان و همه کسانی که در ساعتهای پیشرو پای صندوق رای حاضر خواهند شد، نه فقط به خاطر شرکت در انتخابات ۲۸ خردادماه بلکه برای تجدید میثاق میآیند و مهر تایید دیگری بر جمهوری اسلامی میزنند تا بار دیگر با پشتیبانی از این نظام مقدس، وفاداری خود به رهبری را به نمایش بگذارند.
همانطور که رای آری این ملت ولایتمدار در سال ۱۳۵۸ چون تیری بر قلبهای تیره دشمنان جا خوش کرد و تیرهای بعدی در انتخاباتهای دیگر هم هیچگاه کمانه نکرد، رایهای امروز نیز به همان هدف میخورد تا بار دیگر کینهتوزان را ناامید کند.
پیرمردی که صدایش از پشت ماسک به سختی در میآید و از ساعت هفت در شعبه اداره اوقاف و امور خیریه مراغه منتظر آغاز رایگیری است، ساعت حضورش در پای صندوق رای طی همهپرسی سال ۱۳۵۸ را به خوبی به یاد دارد؛ نامش «قربانعلی راشدی»، و اینبار حدود یک ساعت زودتر به میدان آمده است.
خودش میگوید که برای انتخاب نامزدهای اصلح در سیزدهمین دوره از انتخابات ریاستجمهوری و ششمین دوره از انتخابات شوراها به پای صندوق رای آمده و خواستهاش حل مسایل معیشتی است اما اذعان دارد که شرکت در انتخابات روز جاری تجدید بیعت با آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری به شمار میرود.
وی در حالی که صفحه آخر شناسنامهاش به نشانه حضور همیشگیاش در میدان را نشان میدهد، اینگونه میگوید که «نظام با حضور ملت در صحنه شکل گرفت و این حضور به نشانه پشتیبانی نباید کمرنگ شود».
درست در کنار این شهروند پا به سن گذاشته مراغی، جوانی ایستاده و او نیز منتظر آغاز رایگیری است؛ خودش را «احساس شیری» معرفی میکند و میگوید: سن و سالم به همهپرسی سال ۱۳۵۸ نمیرسد اما در برههای که شرکت در انتخابات، رای دوباره به نظام به شمار میرود، بر خود وظیفه میدانم که اول وقت پای صندوق رای حاضر شوم.
شیری بیان می کند: برای انتخاب نامزدهای اصلح ریاستجمهوری و شورای اسلامی شهر مراغه و در نهایت تعیین سرنوشت کشور به میدان آمدهام و امیدوارم همه ملت برای دخالت در سرنوشت کشورمان پای صندوق رای حاضر شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مراغه نیز با تاکید بر نقش مردم در نظارم جمهوری اسلامی میگوید: حضور ملت در صحنه به عنوان یکی از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی از علل بقای نظام نیز به شمار میرود.
آیتالله محمدتقی پورمحمدی به وجود ارزشمند حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبری فرزانه اشاره دارد و ادامه میدهد: در کنار این نظام و رهبر فرزانه، ملت نیز باید در میدان باشند؛ همان ملتی که در به عرصه آمدن این نظام نقش ایفا کردند، در بقای آن هم باید نقش ایفا کنند.
وی با اشاره به اینکه شرکت در انتخابات روز جاری مشارکت بالای ملت در همهپرسی سال ۱۳۵۸ را در ذهن تداعی میکند، از همه برادران و خواهران ایمانی خود خواست تا حضور در پای صندوق را عبادت تلقی کرده و با قصد قربت، دِین خود را به امام و شهدا ادا کنند.
امام جمعه مراغه حضور گسترده در پای صندوق رای را موجب خوشنودی قلب آقا امام زمان (عج) عنوان کرد و افزود: همانطور که ملت ایران در سال ۱۳۵۸ به جمهوری اسلامی رای دادند، امروز نیز باید با انتخاب نامزد موردنظر خود به نظام و ارزشهای آن آری بگویند.
به گزارش ایرنا حضور ملت در صحنههای مختلف انقلاب اسلامی از جمله انتخابات همواره اهمیت داشته است تا جایی در میان سخنان امام راحل و رهبری به وفور میتوان جملههای طلایی در این خصوص مطالعه کرد.
جملههای معروف امام راحل با مضمون «من به پشتوانه این ملت دولت تعیین میکنم» و «میزان رای ملت است» نگاه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی به حضور را مشخص میکند و سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «رئیسجمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با رأی بالا انتخاب بشود، رئیسجمهوری قوی و قدرتمندی خواهد بود و کارهای بزرگی میتواند انجام بدهد (۱۴۰۰/۰۳/۲۶) اهمیت حضور ملت در میدان را به خوبی روشن میسازد.
نظر شما