مردم زادگاه امام راحل از ساعات ابتدایی بامداد امروز جمعه 28 خرداد، شناسنامه به دست، مصمم، خوشحال در شعب اخذ رای حاضر شدند.
ویروسی خطرناکی به نام کرونا یا گرمای طاقت فرسای هوا مانع حضور مردم دیار خمین نشد چراکه مردم قلب مردمان این خطه برای ایستادگی در مقابل طوفانهای دشمن میتپد.
مردم زادگاه امام راحل در مقابل کسانیکه گفتند: این مردم موجی بی تفاوت در مقابل سرنوشت خود هستند، خروشیدند و با برگه های رای دوباره مهیای ساختن ایرانی آباد و سربلند شدند.
رای اولی ها با شور نوجوانی و با دوستان و همکلاسی ها برای رای دادن در شعب اخذ رای حضور پیدا کردند.
« علیرضا رضایی» یکی از این رای اولیها است که حال و هوای خود را اینگونه بیان کرد: وقتی رای می دهی یعنی بزرگ شدی و در تمام کارها از تو مشورت می گیرند.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال برای چنین روزی لحظه شماری می کردم و در یک هفته پایانی مهلت قانونی تبلیغات،انگیره و اشتیاق بیشتری برای حضور پیدا کردم.
این رای اولی گفت: ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ مانند روز تولدم یا روزی که اولین جایزه ام را از مدرسه گرفتم یکی از شیرین ترین روزهای تاریخ زندگیم است .
« میلاد عصاری» یکی دیگر از رای اولی ها در خمین گفت: در انتخابات قبلی که نمی توانستم رای بدهم ، وقتی انگشتهای جوهری را درعکسها یا تلویزیون می دیدم حس خاصی پیدا می کردم اما این بار حس واقعی مشارکت سیاسی را با اخذ رای حس کردم.
عصاری افزود: امروز که رای دادم حس کردم اینقدر بزرگ و عاقل شدم که بتوانم برای کشورم و شهرم تصمیم بگیرم .
در مقابل هیجان رای اولیها ، زنان و مردان سالمند نیز با هیجانی که برخاسته از آگاهی و تجربه است در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شورای شهر شرکت کردند.
یک بانوی ۸۶ ساله که به سختی و با عصا راه می رفت، درباره حضورش در انتخابات گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون در تمام انتخابات ها شرکت کردم.
وی بیان کرد: رای من کمترین کار برای جبران کار بزرگ مادران شهدا است که جوانان خودشان را تقدیم این انقلاب کردند.
یک پیرمرد که با کمک نوه نوجوانش برای رای دادن به مسجد آمده بود گفت: نوه ام را آوردم تا از الان رای دادن را از نزدیک ببیند.
وی ادامه داد: نوجوانها را باید برای مسئولیتها و انتخابهای بزرگ آماده کرد و یکی از این مسئولیتها شرکت در انتخابات است.
« فاطمه آل طاهر» یکی از شاعران برجسته خمین انتخابات را یک فرصت برای تغییر دانست و گفت: کسی که در انتخابات شرکت نمیکند بعد هم نباید اعتراض و شکایت از مشکلات و تنگناها داشته باشد.
وی اظهار داشت: هر کسی در هر جایگاهی که باشد فقط حق یک رای را دارد و این برابری و مردم سالاری در اسلام را نشان می دهد.
آل طاهر افزود: از تمام بانوان در خواست می کنم امروز نیز برای ساختن یک کشور خوب و آرامش فرزندانشان در انتخابات شرکت کنند.
خواهر یکی از شهدای دوران دفاع مقدس نیز گفت: این برگهها وقتی جمع می شوند مانند یک دیوار محکم از امنیت کشور دفاع میکنند.
مریم جوادی بیان کرد: در دوران جنگ تحمیلی باید از حضور همسران، پسران و برادرانمان در جبهه حمایت می کردیم و امروز باید با حضور در انتخابات از خون آنها صیانت کنیم.
وی ادامه داد: شرایط سخت اقتصادی کشور مانع مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان نیست.
سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری، ششمین انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میاندورهای مجلس شورای اسلامی امروز بهصورت همزمان در کشور جریان دارد.
نظر شما