استاندار مرکزی: ائمه جماعات در ترویج فرهنگ صرفه‌جویی نقش مهمی دارند

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: ائمه جمعه، جماعات و روحانیون نقش مهمی در آگاهی‌بخشی به مردم در زمینه صرفه‌جویی و اصلاح الگوی مصرف انرژی دارند.

به گزارش ایرنا، مهدی زندیه‌وکیلی روز شنبه در همایش شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان‌ مرکزی در اراک، افزود: ائمه جمعه و جماعات به عنوان شخصیت‌های مذهبی و اجتماعی در جوامع اسلامی می‌توانند نقش مهمی در حمایت از اصلاح الگوی مصرف دولت ایفا کنند.

وی ادامه داد: ائمه جمعه می‌توانند در خطبه‌ها و سخنرانی‌های خود با تأکید بر آموزه‌های دینی و اخلاقی، مردم را به صرفه‌جویی در مصرف منابع تشویق کنند و الگوهای منطقی مصرف را ترویج دهند.

استاندار مرکزی بیان کرد: انتظار می‌رود ائمه جمعه از طرح‌ها و سیاست‌های دولتی که به اصلاح الگوی مصرف مربوط می‌شوند، حمایت کنند و به مردم نیز این اطمینان را دهند که این سیاست‌ها به نفع جامعه است.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: برودت هوا و ناترازی انرژی در اواخر آذرماه جاری باعث شد که ۲۶ استان کشور یک هفته تعطیل شود که این مهم در کشور بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: افزایش گازرسانی به نقاط مختلف استان و کشور از جمله روستاها، افزایش صنایع و گلخانه‌ها افزایش مصرف انرژی را رقم زده که باید برای اصلاح ناترازی‌ها در جهت تولید هرچه بیشتر انرژی بویژه گاز بکار بگیریم.

زندیه‌وکیلی در ادامه سخنان خود به کمبود مساجد بین‌راهی در استان اشاره کرد و افزود: در گذشته جانمایی‌هایی برای ساخت مساجد بین راهی انجام شد که برخی به نتیجه رسید اما همچنان این کمبود احساس می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۱ منطقه شهر اراک نیازمند ایجاد مسجد که در سه نقطه انجام شد و مابقی نیز با اختصاص زمین عملیات ساخت در اسرع وقت انجام می‌شود.

استاندار مرکزی افزود: رسیدگی به امور مساجد از جمله موضوعات مهمی است که نیازمند توجه ویژه‌ای است. مساجد به عنوان مراکز عبادی، فرهنگی و اجتماعی، نقش بسزایی در جوامع دارند و رسیدگی به این مکان‌ها می‌تواند تاثیرات مثبت بسیاری به همراه داشته باشد.

زندیه‌وکیلی افزود: حفظ امنیت و نظم در مساجد، باعث آرامش مراجعه‌کنندگان و افزایش مشارکت مردم در فعالیت‌های مذهبی می‌شود و از طرفی نیاز به تعمیرات و نگهداری ساختمان‌ها و تأسیسات مساجد برای ارایه خدمات بهتر و مناسب به نمازگزاران نیز باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

طبق آمار سال ۱۳۹۸ حدود ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد در استان مرکزی وجود دارد که از این تعداد ۵۰۰ مسجد دارای امام جماعت هستند که معادل ۲۰ درصد مساجد استان را شامل می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha