دکتر سید محمد علوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: علاوه بر این کارشناسان، از سایر ماموران بهداشتی نیز برای نظارت بر بهداشت انتخابات بهرهگیری شده است.
وی با اشاره به اینکه رعایت پروتکلهای بهداشتی دارای دو وجه برگزار کنندگان و مردم است افزود: در بازدید از شعب اخذ رای برگزار کنندگان انتخابات اصول بهداشتی را رعایت میکردند اما برخی رای دهندگان به دلیل شوق رای دادن با وجود توصیه مبنی بر رعایت فاصله ۲ متری ، این امر را فراموش میکنند.
علوی ادامه داد: کارشناسان بهداشتی مستقر در شعب صفهای رای دهی را کنترل کرده و تذکر لازم را ارایه میدهند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز بیان کرد: در مجموع شرایط فضاهای شعب اخذ رای در خوزستان با تهویه و فاصلهگذاری توسط ناظران بهداشتی و مردم تا حد امکان رعایت میشود اما در مراکز خیلی شلوغ خود مردم به شوق رای دادن گاهی فاصله را رعایت نمیکنند و در صفهای طولانی به محض یادآوری ناظران بهداشتی فاصله را رعایت میکنند.
وی گفت: در خوزستان سه هزار و ۶۹۹ شعبه اخذ رای مستقر شده که حدود ۳۰ درصد آنها سیار هستند.
سه میلیون و ۶۳۵ هزار و ۶۳۵ نفر ازجمله ۹۷ هزار و ۱۲۹ نفر رای اولی در خوزستان واجد شرایط رای دادن در انتخابات هستند.
ستاد انتخابات کشور، همراه داشتن شناسنامه و کارت ملی را برای رای دهندگان ضروری اعلام کرده و از آنها درخواست کرده است که هنگام مراجعه به شعب، خودکار شخصی و ماسک به همراه داشته باشند.
بنا بر اعلام ستاد انتخابات خوزستان، تمام شعب اخذ رای دارای تهویه بوده و ضدعفونی شده و نکات بهداشتی متناسب با شرایط کرونایی در آنها رعایت شده است.
این دوره از انتخابات در ۸۷ نقطه شهری برای ۴۷۹ کرسی شورای اسلامی شهر در خوزستان برگزار میشود؛ همچنین انتخابات شوراهای روستایی در ۲ هزار و ۲۲۴ نقطه روستایی برای تعیین تکلیف ۶ هزار و ۹۳۸ کرسی خواهد بود.
همچنین سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه ۲۸ خرداد به طور همزمان در سراسر کشور در حال برگزاری است. ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار نفر در کشور واجد شرایط رای دهی در انتخابات هستند که از این تعداد یک میلیون و ۳۹۲ هزار و ۱۴۸ رای اولی هستند.
نظر شما