مولوی عبدالحمید: امروز یکی از روزهای سرنوشت‌ساز در ایران اسلامی است

زاهدان- ایرنا- مدیر حوزه علمیه دارالعلوم و امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان گفت: فضای کشور ما فضای انتخاباتی بوده و امروز یکی از روزهای سرنوشت‌ساز در ایران اسلامی است.

به گزارش ایرنا مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی در خطبه‌های نماز جمعه مسجد مکی زاهدان اظهارداشت:در این انتخابات هم انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و هم انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری برگزار می‌شود از اینرو هم توجه مردم عزیز و  هم دعا می‌خواهد که الله تعالی خیر بیاورد.

وی با بیان اینکه کشور ما نیاز به دعا، توجه و دقت نظر دارد تا در همه‌ی شهرها شوراهای خوب و افرادی که بیشتر توانایی و شایستگی دارند بتوانند انتخاب شوند افزود: مردم در میان افرادی که برای ریاست جمهوری داوطلب هستند به کسی که شایسته‌تر  است اتفاق نظر پیدا کرده و رای دهند.

مولوی اسماعیل زهی اظهارداشت: در انتخابات ریاست جمهوری کسی روی کار بیاید که در این شرایط بحرانی و شرایط حساس که ملت و کشور با چالش و مردم با فقر روبرو هستند بتواند کشور را به مسیر صحیح  هدایت و کمک کند.

وی با بیان اینکه بالاترین برنامه استراتژیک که رییس جمهوری آینده باید داشته باشد عدالت، توجه به حقوق و آزادی مردم و رفع تبعیض و نابرابری‌ها بین تمام اقوام و مذاهب است خاطرنشان کرد: امیدواریم که رییس جمهوری آینده با هماهنگی با سایر قوا یک مسیر صحیح  که برطرف‌کننده چالش‌ها باشد انتخاب و بحران‌ها را رفع کند.

به گزارش ایرنا امرو ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در پی انتخابات سرنوشت ساز ۴۰هزار نیرو اعم از اجرا، نظارت به عنوان نماینده فرماندار، بخشدار و سایر اعضای شعبه هم‌اینک در پای صندوق‌های رای این استان مشغول خدمات‌رسانی به مردم هستند و سعی می‌شود انتخابات به نحو مطلوب برگزار شود.

۲۱ هزار و ۱۱۶ نفر طی فرایند ثبت‌نام شوراهای شهر و روستا در سیستان و بلوچستان نام نویسی کردند که نسبت به دوره‌های پیش ۱۴.۵ درصد افزایش داشته‌ و روند افزایش ثبت‌نام بانوان نیز در انتخابات ۱۰۰ درصد بوده است.

۴۵شهر شورای پنج نفره، پنج شهر شورای هفت نفره و یک شهر که مرکز استان باشد شورای ۱۱ نفره خواهد داشت و  واجدان شرایط رای دادن در سیستان و بلوچستان یک میلیون و ۶۸۰ هزار و ۵۰۷ نفر است همچنین ۷۳ هزار نفر از آنان رای‌اولی هستند که طبق بیانات دیروز رهبر معظم انقلاب جشن بلوغ سیاسی خود را امروز با شرکت در انتخابات برگزار خواهند کرد.

 بیش از سه هزار و ۴۹۰ روستای سیستان و بلوچستان واجد شرایط برگزاری انتخابات بودند همچنین متولدین ۲۸ خرداد ۱۳۸۲ و قبل از آن همگی می‌توانند در این انتخابات مشارکت دارند.

 ۲ هزار و ۲۹۹ شعبه اخذ رای ثابت و سیار برای انتخابات امروز در سراسر این استان در نظر گرفته شده  که ۳۰ درصد شعبات شهری و ۷۰ درصد روستایی هستند و ما تنها استانی هستیم که جمعیت روستایی آن از جمعیت شهری بیشتر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha