درساعت های اولیه که هوا کمی ملایم بود حضور مردم در صف های صندوق رای چشمگیر بود و نزدیک های ظهر بواسطه گرما کمتر شد ولی از بعد از ظهر جمعه باز هم صف های رای گیری شتاب بیشتری گرفته بود بطوریکه مسوولان ستاد انتخابات بارها درخواست تمدید داده و تا ساعت ۲۴همچنان مردم در پای صندوق های رای بودند.
مردم هرمزگان که شاهد رای دادن رهبر معظم انقلاب درساعت هفت صبح بودند در یک حرکت خود جودش برای لبیک به ولی فقیه و امام ومقتدایمان و همچنین اعتلای کشور با وجود همه مسائل و مشکلات وظیفه ملی و دینی خود را به جا آورند.
در واقع مردم دیار آفتاب و شرجی هرمزگان؛ که سربازان خط مقدم حفاظت از تنگه هرمز هستند، برای انتخاب رییس دولت سیزدهم و اعضای ششمین دوره شورای شهر و روستا، پیشتازی سیاسی خود را نیز با حضور زودهنگام در پای صندوق های رای به نمایش گذاشتهاند.
ساکنان خطه نیلگون خیلجفارس در دیار آفتاب، نخل و شرجی در شهربندرعباس؛ دیار مردمان خونگرم، جزیرهنشینان سرزمین شگفتیها در قشم، شهرنشینان و روستانشینان سرزمین بادگیرها درلافت، مردم هنردوست سرزمین هرمز کهنه(میناب) و رودانیها ساکنان بهشت جنوب از زن و مرد، نوجوانان و جوان، دختر و پسر در مسجد و مدرسههای همه آمدهاند به پای صندوقهای رای؛ چون معتقدند: «رای من و تو تحفهای است ماندگار و پرشکوه از عزت و سربلندی به بلندای ایران»
درانتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر وروستا یک هزارو ۵۵۶ شعبه اخذ رای شامل یک هزار شعبه ثابت و۵۵۶شعبه سیار برای اخذ رای از یک میلیون ۱۹۸هزار واجد فراهم شد.
با توجه به اقبال مردم در دوره های گذشته انتخابات ریاست جمهوری ، مسوولان هرمزگان پیش بینی مشارکت ۷۰درصدی مردم در انتخابات این دوره را داشتند که وجود اینکه نتایج قطعی اعلام نشده اما گفته مسوولان حکایت از نزدیک بودن به این آمار را دارد.
حضور مردم هرمزگان در انتخابات فهیمانه وحماسی بود
استاندار هرمزگان گفت: بر اساس گزارش ها ، تصاویر دریافتی و بررسیهای میدانی مردم استان از لحظههای آغاز رأی گیری تا آخرین ساعت حضور گستردهای در شعب اخذ رای داشتند که این نشان میدهد چه اندازه مردم خوب و با بصیرت و فهیمی داریم که از دقایق اولیه با آمادگی و نیت خیر و توکل به خدا برای ایرانی سرافراز به پای صندوقها آمدند.
فریدون همتی افزود: مردم نشان دادند در این مسیر خسته نیستند و همچنان استحکام دارند و با فهم، درک و شناخت از حساسیت زمان باید در پای صندوقها حضور یابندو مسوولان رای گیری موظف به اخذ رای تا آخرین دقایق ادامه بودند و برگ تاریخی دیگری در انتخابات ثبت و ضبط خواهند شد.
استاندار هرمزگان بیان داشت: این حضور پرشور و شوق مردم در کنار آبهای خلیج فارس طریق دوربینها و رسانهها شاهد این حضور حماسی بوده وبطور حتم دوستان خوشحال و امیدوار و دشمنان مأیوس و ناامید کردند.
ساحل نشینان با حضور در پای صندوق رای دشمنان را مایوس کردند
نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: مردم این استان از لحظههای آغازی شروع رای گیری پای صندوق های رای آمدهاند و با این کار خود پیام دفاع از انقلاب اسلامی را به جهانیان مخابره کردند.
حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده به هنگام انداختن رای خود به صندوق رای در مسجد قدس بندرعباس، اظهار داشت: مردم بدلیل پایبندی به نظام و شرکت در حماسه بزرگ انتخابات از ابتدای صبح پای صندوق های رای حاضر شدند.
وی ادامه داد: مردم هرمزگان در کنار آبهای نیلگون خلیج فارس یک پیام برای مردم دنیا دارند و آن اینکه جهانیان بدانند ساحل نشینان خلیج فارس مانند گذشته همانطور که از سرزمین خود دفاع میکردند از آرمان، ارزشها و نظام خود دفاع میکنند و این پیام عزت و عظمت است.
وی یاد آور شد: همچنین پیام استحکام و عظمت نظام اسلامی است که از پای صندوق های رای به جهان مخابره خواهند کرد و در جنگ ارادهها پیروزی از آن ارادههای پولادین و اراده های سترگ مردم عزیز ایران خواهد بود.
رییس ستاد انتخابات هرمزگان نیز گفت: حضور مردم در انتخابات تأکیدی بر مشروعیت نظام درعرصههای جهانی و همچنین تاکیدی بر حفظ امنیت و اقتدار کشور است و با وجود مشکلهای معیشتی، سختی ها و کرونا مردم پای صندوق رای حاضر شدند و مشارکت بیش از ۵۰درصد بود.
علی رئوفی در گفت وگوبا ایرنا افزود: انقلاب اسلامی ۴۳ سال از عمر خود را پشت سر گذاشته و با تنگناهای مختلف و جنگها و نبردهای گوناگونی روبهرو بوده مانند جنگ نظامی، نبرد فرهنگی و غیره که به پشتوانه مردم از هر کدام با سربلندی خارج شده است ، مردم در هر کدام از این عرصهها بلوغ سیاسی، اجتماعی و فکری خود را نشان دادهاند.
وی یاد آور شد: امروز هم که بیماری کرونا عالم گیر و عرصههای مختلف اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی را متأثر کرده و آسیبهای فراوانی به همراه داشته است که سرریز آن میتواند در مشارکت اثرگذار باشد ولی مردم در انتخابات حضور پرشور خواهند داشت.
وی یاد آور شد: همه ما میدانیم که مساله دیگر تحریمها و درگیری کشور با جنگ اقتصادی تحمیلی از سوی دشمنان نظام اسلامی است که مردم آن را در سفرههای خود احساس میکنند و این نیز میتواند بر میزان مشارکت اثر گذار باشد ولی بازهم مردم با شرکت در انتخابات بار دیگر دست رد به سینه دشمنان می زنند.
به گفته رئوفی، مردم این روزها تبلیغات به شدت منفی برضد حق تعیین سرنوشت خود را دیده و شنیدهاند که از آنان میخواهد پای صندوقهای رأی حاضر نشوند که این بدخواهی است و در برابر این بدخواهی ها بایستی برای تغییر باید پای صندوق رأی حاضر شوند.
وی اضافه کرد: بدخواهان حتی آشوب را تبلیغ میکنند که آشوب و هرج و مرج و ایجاد ناامنی به نفع هیچکس نیست و برای حفظ امنیت و تمامیت ارضی کشور باید بر اقتدار نظام و مشروعیت آن در عرصههای مختلف افزود که بهترین راه آن حضور پای صندوقهای رأی است.
رییس ستاد انتخابات هرمزگان ادامه داد: ۱۰ اصل قانون اساسی در خصوص انتخابات است و مردم سالاری بهترین راه و مسیر برای تغییر و مردم سالاری است که نسبت به سایر روشها خطای کمتری دارد لذا حتی اگر کسانی به نظام اسلامی اعتقادی ندارند اما نباید نسبت به سرنوشت کشور و حفظ تمامیت ارضی ایران بیتفاوت باشند و بایستی از حق رأی خود دفاع کرده و از آن استفاده کنند.
مشارکت هرمزگانی ها در انتخابات از مرز ۵۸درصد گذشت
رییس ستاد انتخابات هرمزگان گفت: تا ساعت ۲ بامداد شنبه بر اساس تعداد تعرفه مصرف شده، میزان مشارکت مردم استان در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ازمرز۵۸درصد گذشت.
علی رئوفی در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: ازیک میلیون و ۱۸۹ هزار نفر واجد شرایط رای دادن در این دوره از انتخابات در استان بیش از نیمی از این افراد آرای خود را به صندوق ریخته اند که مشارکت خوبی است.
از مجموع یک هزار و ۵۵۶ شعبه اخذ رأی،۵۶۳ شعبه برای شهرهای استان و ۹۹۳ شعبه برای مناطق روستایی پیش بینی شده و در روند برگزاری انتخابات در استان هرمزگان ۳۴ هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی، نظارتی، بازرسی، پشتیبانی، انتظامی و دیگر حوزه ها با ستاد انتخابات استان همکاری خواهند کرد.
مناطق ۴۵ شهر هرمزگان از بین ۶۷۹داوطلب شورای شهر ۲۹۸نفر به عنوان عضو شورا انتخاب می کنند و در یک هزارو ۳۲۱ روستای استان هم از بین هشت هزارو ۴۷۴نفر نامزد، هفت هزار و ۷۹۵ نفر را برای شورای روستای خود انتخاب می کنند.
در هرمزگان، شهر بندرعباس دارای ۱۱ کرسی شورا، میناب دارای هفت کرسی شورا و ۴۳ شهر دیگر استان داری پنج کرسی شورا هستند و ۱۱۷ روستا دارای کرسی پنج نفره شورا و مابقی روستاها دارای کرسی سه نفره شورا هستند.
نظر شما