به گزارش ایرنا توفیق مفاخری روز شنبه در جمع خبرنگاران رسانهها در سنندج اظهار داشت: اگرچه از اول انقلاب تاکنون معاندین و بدخواهان نظام تلاش میکنند تا مردم را نسبت به انقلاب بدبین کنند و از این طریق به اهداف خود دست یابند، اما از چند ماه قبل انتخابات فعالیت آنها در رسانههای دیداری، شنیداری و رسانههای برخط و شبکههای اجتماعی چند برابر شد.
رئیس سازمان بسیج رسانه کردستان یادآور شد: دشمنان با ایجاد کمپینهای «نه به انتخابات»، «تحریم انتخابات»، «رای بی رای» و موارد دیگری سعی میکردند تا مردم پای صندوقهای اخذ رای حاضر نشوند و به نوعی مشروعیت و جمهوریت نظام زیرسوال برود.
وی ادامه داد: با نزدیک شدن به ۲۸ خرداد روز انتخابات، فعالیتهای آنان گسترش زیادی پیدا کرد به طوریکه ۲۴ ساعت برنامه رسانهای خود را با موضوع انتخابات ایران و تحریم آن پر میکردند.
مفاخری اضافه کرد: کردستان یکی از استانهای متفاوت کشور به لحاظ قومیت و مذهب است و به واسطه مرزی بودن بیشتر مورد طمع معاندین است که این را میتوان از غائلههای قومی اوایل انقلاب تا برخی شیطنتهای آنان در این استان به وضوح دید.
رئیس سازمان بسیج رسانه کردستان گفت: جدای از برخی عوامل رسانهای دشمن در داخل، بیش از ۵۰ شبکه ماهوارهای وابسته به گروهک های معاند نیز در راستای تحریم انتخابات برای مردم این استان و سایر مناطق کُردنشین کشور تولید محتوا میکردند بلکه بتوانند مردم را از حضور در انتخابات منع کنند.
وی اضافه کرد: با تمام این موضوعات، رسانههای داخلی اعم از صدا و سیما، خبرگزاریها، نمایندگی نشریات سراسری، نشریات محلی و پایگاهها و سایتهای خبری پای کار آمدند و با روشنگری و بصیرتافزایی، اثرات جنگ رسانهای دشمن را خنثی کردند که حضور گسترده مردم پای صندوقهای رای دلیل متقن این ادعاست.
مفاخری با ارجنهادن تلاش خبرنگاران، گزارشگران و عکاسان خبری رسانههای استان کردستان در پوشش کامل رسانهای انتخابات و اطلاعرسانی گسترده این حماسه ملی، کار آنها را شایسته تقدیر دانست و گفت: قطعا کار خوب رسانههای استان از دید مسوولان استانی و کشوری نیز پنهان نخواهد ماند.
جمعیت یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفری کردستان یک میلیون و ۲۱۹ هزار نفر بر اساس آخرین سرشماری جمعیت در سال ۱۳۹۵ واجد شرایط رای دادن بودند که ۷۶ درصد جمعیت استان را شامل می شد.
برای برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد در استان کردستان یک هزار و ۴۱۹ شعبه اخذ رای تعیین شد که ۵۸۴ شعبه آن شهری و ۸۳۵ مورد نیز روستایی بود حدود ۳۰ هزار نفر کار برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا را در کردستان انجام دادند.
از ۳۲ شهر استان، شورای اسلامی ۲۵ شهر پنج نفره، ۶ شهر هفت نفره، یک شهر ۹ نفره و تعداد کرسیهای اصلی ۱۷۶ کرسی و مجموع کرسیهای اصلی و علیالبدل ۲۸۷ مورد است.
تعداد کرسیهای اصلی شوراهای اسلامی روستایی سه هزار و ۹۹۸ کرسی و مجموع اصلی و علیالبدل ۶ هزار و ۶۵۴ کرسی است، ضمن اینکه انتخابات در یک هزار و ۳۱۴ روستا برگزار خواهد شد اما فعلا ۵۱ روستا به حد نصاب نرسیده و امیدواریم این روستاها نیز به حد نصاب برسد.
بیش از ۲۰۰ نفر خبرنگار و عکاس سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در استان را پوشش خبری دادند که از این تعداد حدود ۴۰ نفر عکاس و خبرنگار در سنندج مرکز استان به پوشش اخبار انتخابات پرداختند.
نظر شما