سکینه بیگلری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی سال گذشته حدود چهار هزار زوج متقاضی طلاق در مراکز کاهش طلاق پذیرش شدند که از این تعداد بیش از سه هزار زوج پس از مداخلات روان شناختی مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی تعیین تکلیف شده و ۳۷۶ زوج به سازش قطعی رسیدند.
وی با اشاره به برگزاری ۱۱ هزارو ۴۲۳ جلسه مشاوره برای زوجین متقاضی طلاق اضافه کرد: طی مدت یاد شده برای بیش از ۶۰۰ متقاضی طلاق یک هزار و ۲۰۰ یاری برگ جهت دریافت خدمات مشاوره و روان شناختی از مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی غیر دولتی تحت نظارت بهزیستی استان و همکار با طرح کنترل و کاهش طلاق ارائه شد.
سرپرست معاونت پیشگیری با بیان اینکه بطور میانگین روزانه ۱۵ زوج در سامانه تصمیم ثبت نام می کنند ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یکهزارو ۷۰۰ زوج متقاضی طلاق در سامانه تصمیم به آدرس http://zaman.behzisti.net ثبت نام کردند.
وی با اشاره به اینکه کل فرآیند نوبت گیری، ارجاع و پاسخ دهی مراکز مشاوره اینترنتی است، گفت: متقاضیان پس از ثبت نام با تعیین وقت قبلی که توسط سامانه به آنها نوبت داده میشود، در تاریخ مقرر به مرکزجامع مراقبت از خانواده مراجعه کنند.
بیگلری خاطرنشان کرد: زوجین متقاضی طلاق بعد از حضور در جلسه غربالگری (ارزیابی چند بعدی تشخیصی روانی اجتماعی) شرکت کرده و اگر توافقی صورت نگرفت، به یکی از مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی تحت نظارت بهزیستی استان ارجاع داده میشوند.
به گفته وی، پس از برگزاری چهار جلسه مشاوره روان شناختی و مددکاری، پس از طی مدت ۴۵ روز، نتیجه مشاوره به بهزیستی ارائه میشود ودر صورت عدم سازش، پرونده به دفتر خدمات الکترونیک قضائی ارسال می شود.
نظر شما