حبیب اله ناظریان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه پیشکسوتان سرمایه پنهان جامعه هستند افزود: طرح تدوین تاریخ شفاهی پیشکسوتان ورزشی اصفهان، برای نخستین بار در سطح استان اصفهان در حال انجام است و در تلاش هستیم تا همه بزرگان رشتههای مختلف ورزشی را در این طرح معرفی کنیم.
وی تصریح کرد: در جریان تدوین تاریخ شفاهی پیشکسوتان، تاریخچه ارزشمندی از بزرگان ورزش استان در دوران معاصر گردآوری میشود و در مرحله بعدی نیز بنا به اولویت به سراغ قهرمانان ورزشی خواهیم رفت.
معاون ورزشی و تفریحی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان همچنین از معرفی ۱۶۰ پیشکسوت رشتههای مختلف ورزشی در ایستگاههای ورزشی سطح شهر اصفهان در قالب تابلوهای معرفی خبر داد.
وی اظهارداشت: با توجه به فعالیت ۱۶۰ ایستگاه ورزشی در سطح مناطق ۱۵گانه شهرداری اصفهان، اطلاعات ۱۶۰ پیشکسوت و فعال ورزشی شاخص در رشتههای مختلف گردآوری شده که با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان، تابلوهایی شامل نام و اطلاعات پیشکسوت به همراه عکس در ایستگاه ورزشی نصب خواهد شد.
ناطریان ادامه داد: در راستای بزرگداشت پیشکسوتان ورزشی شهر با نظر مساعد شهرداری مقرر شد ایستگاههای فعال ورزش صبحگاهی و عصرگاهی به نام پیشکسوتان ورزشی ساکن در همان مناطق شهری مزین شود.
وی خاطرنشان کرد: جمع آوری اطلاعات پیشکسوتان ورزشی و نصب تابلوهای با عنوان "موسپیدان ورزشی" در محوطه معاونت ورزشی از جمله فعالیتهای صورت گرفته در سالهای گذشته در راستای نکوداشت پیشکسوتان بوده است.
استان اصفهان با ۲۴ شهرستان، ۱۱۱ شهر، ۵۲ بخش و ۱۳۲ دهستان، پنج میلیون و ۳۸۶ هزار نفر جمعیت دارد.
بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته در استان اصفهان فعالیت میکنند و افزون بر یکهزار و ۳۵۰ باشگاه ورزشی در این خطه وجود دارد.
نظر شما