به گزارش ایرنا، غلامرضا پارسا روز دوشنبه در مجمع انتخاباتی هیات تیراندازی با کمان یزد افزود: این رشته پرهزینه است و وسایل آن قیمتهای بالایی دارد و فدراسیون به رغم مشکلات موجود ،کمکهایی را در اختیار هیاتها قرار میدهد ولی جذب حامیان مالی برای حل بخشهایی از مشکلات ضرورت دارد که یک حلقه گمشده است.
وی ادامه داد: تداوم شیوع ویروس کرونا فعالیتهای رشته تیراندازی را در کشور متوقف کرده و مسابقات نسبت به گذشته کم برگزار شده و بسیاری از کمانداران از شرایط مسابقه به دور بودند که باید با تلاش این مشکلات را کاهش داد.
این مسوول با بیان اینکه استعدادیابی از فعالیتها و برنامههای مهم فدراسیون تیراندازی با کمان است تصریح کرد: میتوان در یزد با همکاری با آموزش و پرورش زمینه آموزش به دانشآموزان و استعدادیابی را فراهم کرد و با شناسایی مستعدین در مسیر قهرمانپروری گام برداشت.
همچنین مدیرکل ورزش و جوانان یزد با اشاره به اهمیت ۲ مقوله آموزش و استعدادیابی گفت: تیراندازی با کمان در استان ظرفیتهای خوبی دارد و باید با برنامهریزی، تلاش و همدلی در راستای توسعه و گسترش این رشته تلاش شود.
مسعود شریعتی با قدردانی از تمامی اقداماتی که تاکنون برای توسعه این رشته برداشته شده افزود: آموزش مقولهای اساسی است که باید دورههای مختلف داوری و مربیگری در راستای دانشافزایی و به روز شدن دانش مربیان و داوران برگزار شود.
وی بیان کرد: برای استعدادیابی و کشف مستعدین این رشته با آموزش و پرورش باید تعامل برقرار شود و آموزش و پرورش آمادگی هرگونه همکاری دارد و رئیس جدید هیات باید در این موضوع برنامهریزی و تلاش کند.
در این مجمع محمد کاظمپور تنها نامزد سکانداری هیات تیراندازی با کمان استان بود که پس از رایگیری با کسب ۱۳ رای از ۱۵ آرای ماخوذه برای چهار سال آینده به عنوان رئیس جدید این هیات انتخاب شد.
استان یزد ۴۷ هیات ورزشی و ۶۲ هزار ورزشکار بیمه شده دارد.
نظر شما