استاندار سیستان و بلوچستان: توجه به ورزش‌های همگانی ضروریست

زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: توجه به ورزش‌های همگانی و توسعه گسترده آن به معنی کاهش هزینه‌های کشور در حوزه‌های مختلف خواهد بود از اینرو این توجه ضرورت دارد.

به گزارش ایرنا احمدعلی موهبتی روز دوشنبه در شورای عالی ورزش‌های همگانی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ورزش و خرج کردن پول در آن هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده است اظهارداشت: قطعاً روح سالم در بدن سالم است و اگر به این موضوع توجه کنیم در جامعه اثرگذار خواهد بود. 
وی افزود: ورزش تعالی ارزش‌های والای انسان را به منصه ظهور می‌رساند و وقتی کسی قهرمان می‌شود این قهرمانی تنها متعلق به جسم نیست بلکه متعلق به ایثار، اخلاق و فداکاری ورزشکار نیز است. 
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه امروزه متاسفانه ۷۰۰ نوع مواد مخدر صنعتی تولید می‌شود که بسیار خطرناک و بحران‌زا برای جامعه انسانی است گفت:  از این رو نیاز به یک حرکت همگانی بوده و یکی از مهمترین مکان‌های اثرگذار بر این موضوع حوزه ورزش و جوانان است. 
وی ضمن تشکر از زحمات مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان و تمامی انجمن‌ها و فدراسیون‌ها که کمک کردند اتفاقات خوبی در استان بیافتد تصریح کرد: نقش‌آفرینی خیران در حوزه ورزش و جوانان بسیار دارای ارزش و اثرگذار است. 
موهبتی با بیان اینکه باید برنامه‌های مدون در حوزه ورزش و جوانان با یک رویکرد کوتاه‌مدت، میان مدت و بلند مدت تنظیم شود و همچنین ستون ورزش و مهد آن ورزش همگانی باشد ادامه داد: اینکه استان جزو کم‌تحرک‌ترین استان‌های کشور بوده زنگ خطر است و همچنین اینکه در حوزه دانش آموزان جزوه کم وزن ترین ها هستند این ضعیف بودن نشانه سالم بودن نیست بلکه نشانه فقر است. 
رییس فدراسیون ورزش‌های همگانی نیز در این نشست گفت: مساله اصلی ما کمبود تعداد رویدادهای ورزشی نیست بلکه موضوع اصلی ما اصلاح سبک زندگی میلیون‌ها انسان است ما با اصلاح رفتار کم‌تحرکی مواجه هستیم و این اصلاح نیاز به دانشی دارد که در علوم رفتاری است و در حوزه مدیریت ورزش کشور این مهم وجود ندارد.
افشین ملایی خاطرنشان کرد: در کشورمان متخصصان بازاریابی اجتماعی برای اصلاح سبک زندگی تربیت نمی‌کنیم مشکل اصلی ما این سبک زندگی مردم است که باید برای تغییر و اصلاح نگرش از رویکردهای نوین استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه بتوانیم کم تحرکی را کاهش دهیم باید به یک نگرش ملی برسیم و درمان این معضل نمی‌تواند در اختیار وزارت ورزش و جوانان باشد و این کم تحرکی نیاز به یک اراده ملی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha