به گزارش خبرنگار ایرنا، محمود قنیری روز چهارشنبه در نشست کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات خراسان شمالی یکی دلایل اصلی تشکیل صف در نانوایی را نبود نظارت و تخلفات در حوزه آرد و نان اعلام کرد و اظهارداشت : تخلفات اثرگذاری در حوزه آرد و نان وجود ندارد، ولی باید با همین تخلفات اندک نیز برخوردهای بازدارنده صورت گیرد.
وی اضافه کرد: همانگونه که در مدیریت و کنترل قیمت مرغ در استان کارکرد خوبی انجام شد، باید این تجربه در بخش آرد و نان نیز به کار گرفته شود تا از تشکیل صف های طولانی جلوگیری و مردم به راحتی نان مورد نیازشان را تامین کنند.
معاون استاندارخراسان شمالی اضافه کرد : سرانه آرد در دیگر استان ها ۶.۵ کیلو و در استان ما۹و۵ کیلوست و نباید کمبودی به لحاظ آرد در استان باشد و باید گره کار را باز کرد به طوری که همه نانوایی ها نظارت شود به ویژه نانوایی هایی که صف غیر متعارف دارند و اگر تخلفی دیده شد ،برخورد جدی صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد : تاخیر در قیمت گذاری جدید نان نباید دلیلی بر تشکیل صف های طولانی در نانوایی ها شود و واحدهای متخلف باید پلمپ و آردشان به سایر نانوایی داده شود تا نان مورد نیاز مردم تامین شود.
قنبری با اشاره به موفقیت طرح نظارت بر بازار خواهان اجرای طرح نظارت تابستانی از سوی تعزیرات حکومتی شد و اظهارداشت : در تابستان سال قبل این طرح نتایج خوبی به همراه داشت و باعث رضایت مندی مردم شد و باید امسال نیز این برنامه تداوم داشته باشد.
هم اکنون ۶ کارخانه آرد، هزار و ۱۱۲ واحد نانوایی یارانه پز و حدود ۳۰۰ واحد آزادپز در خراسان شمالی دایر است که ماهانه بطور میانگین هفت هزار تن آرد بین واحدهای نانوایی یارانه ای استان توزیع می شود.
این استان شمالشرق ایران ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد و ۴۴درصد از جمعیت آن در روستاها زندگی می کنند.
نظر شما