ناصر عتباتی چهارشنبهشب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مهاباد افزود: تمام تصمیمات دستگاه قضایی در راستای حمایت از تولید داخلی و اشغالزایی و درآمد برای جوانان در قبال واحدهای تولیدی انجام خواهد شد تا فرمایشات مقام معظم رهبری تبیین شود.
وی ادامه داد: راه اندازی دوباره واحدهای تولیدی و ایجاد فرصت اشتغالزایی به طور مستقیم با بزهکاری اجتماعی و میزان ازدواج و طلاق در سطح کشور ارتباط دارد براین اساس سیاست کلی دستگاه قضایی حمایت از تولید است.
رییس کل دادگستری آذربایجانغربی با اشاره به موانع بهره برداری کارخانه مروارید مهاباد اضافه کرد: این واحد با حجم عظیم سرمایه گذاری دارای مشکل جرایم ماده ۹۹ بوده که مصوبات بسیار خوبی در حمایت و رفع این مشکل برداشته شد.
عتباتی بیان کرد: بحث اهدای اراضی به این واحدها در راستای حمل بار و پارکینگ محموله های خوراک این واحد بررسی و با هماهنگی اداره منابع طبیعی این امر محقق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این واحد در فراهم کردن فرصت اشتغالزایی برای تعداد زیادی از جوانان منطقه نقش دارد، اظهار داشت: سایر موانع بهره برداری این کارخانه از جمله تامین گاز طبیعی، اهدای زمین و مشکلات زیست محیطی آن در مرحله حل و فصل و رفع آن هستیم.
به گزارش ایرنا، احداث کارخانه قند مروارید میلاد مهاباد که جزو بزرگترین و مجهزترین کارخانه های قند کشور است در زمینی به مساحت ٣٠ هکتار از اراضی روستاهای قزلقوپی و کوسه کهریزە از سال ۹۶ آغاز شده است.
این کارخانه با ظرفیت روزانه پنج هزار تن محصول چغندر قند سالانه قادر است در هر دوره کاری ۵۰۰ هزار تن محصول را جذب و فرآوری کند.
شهرستان مهاباد با ۸۰ هزار هکتار زمین زراعی یکی از قطب های مهم تولید چغندر قند در آذربایجان غربی است.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استانهای کمبرخوردار کشور به شمار میرود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شدهاست.
نظر شما