مهدی یونسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در ۲ مرحله پیشین پرداخت تسهیلات کرونا به مشاغل فرهنگی و هنری آسیب دیده از کرونا در خراسان رضوی، از مجموع ۲ هزار و ۳۳۷ طرح معرفی شده به بانکها برای درخواست ۷۲ میلیارد و ۸۴۲ میلیون تومان تسهیلات، تاکنون ۵۲ میلیارد و ۲۸۰ میلیون تومان تسهیلات به این طرحها پرداخت شده است.
وی بیان کرد: با توجه به مصوبات هفتاد و یکمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، در مرحله سوم از پرداخت تسهیلات، همه کسب و کارها و مشاغل و صنوف فرهنگی و هنری میتوانند به سامانه کارا مراجعه و ثبت نام کنند و در صورت بروز هرگونه خللی در ثبت نام، با معاونت تخصصی مرتبط در این اداره کل تماس بگیرند، همچنین بانکها و موسسات اعتباری نیز تا پایان آبانماه موظفند تسهیلات را بپردازند.
یونسی اظهار داشت: برای مشاغل فرهنگی هنری بدهی های مالیاتی قطع شده، مالیات های عملکرد و ارزش افزوده که تاریخ سررسید آنها تا پایان سال ۱۳۹۹ بوده است و تا پایان شهریورماه ۱۴۰۰ بدون محاسبه جریمه دیرکرد مذکور امهال میشود.
این مسوول در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: برای مشاغل و کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا، کلیه عملیات اجرایی فصل نهم از باب چهارم قانون مالیات های مستقیم (وصول مالیات) تا تاریخ ۳۱ شهریورماه موقوف الاجرا و برای مشاغل و کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا حق بیمه سهم کارفرمایی اردیبهشت و خردادماه به مدت ۲ ماه امهال می شود.
وی اضافه کرد: بخشودگی جرایم پرداخت نشده، بدهی مالیات و عوارض قانون موسوم به تجمیع عوارض مودیان مالیاتی، به شرط پرداخت اصل مالیات تا ۳۱ شهریور تمدید می شود.
یونسی یادآور شد: براساس مصوبه ستاد ملی کرونا کلیه مجوزهای صادره تا پایان خردادماه و احکام هیات مدیره و بازرسان اتحادیه های صنفی و هیات رییسه اتاق های اصناف که مهلت تصدی آنان به موجب قانون نظام صنفی خاتمه یافته و یا خاتمه می یابد؛ تا پایان شهریورماه امسال تمدید می شود.
به گزارش ایرنا، چهار هزار و ۴۱۶ مرکز فرهنگی، هنری، رسانه ای، قرآنی و تبلیغاتی و مراکز دیگری در این رسته که از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی مجوز دارند، در این استان فعال هستند که مشمول دریافت تسهیلات کرونا بوده اند.
نظر شما