به گزارش ایرنا محمد رزم روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از شرکت پارسیلون در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارسیلون از برترین شرکتها، دومین صنعت نساجی بین کشورهای خاورمیانه و مربوط به آتیه دماوند بود که متاسفانه با سرمایهگذاری بد همراه شد.
وی با بیان اینکه واگذاری شرکت پارسیلون به شخص دارای اهلیت انجام نشده بود، افزود: با صدور رای از سوی دادگاه عمومی حقوقی شهرستان خرمآباد، حکم خلع ید و فسخ قرارداد با سه نفر از شرکا صادر شده و شرکت نیز به صاحب اولیه یعنی شرکت آتیه دماوند با بیش از ۲۶۰ میلیارد تومان دیون بازگشته است.
وی عمده مطالبات پارسیلون را مربوط به بانک سپه، ملی و صنعت و معدن عنوان و تصریح کرد: از این سه بانک دعوت و مطالبات آنها تبدیل به سهم شده و در نهایت پارسیلون به کنسرسیومی متشکل از سه بانک مذکور و شرکت آتیه دماوند واگذار گردیده است.
رییس کل دادگستری لرستان با اشاره به خروج تجهیزات شرکت از استان و فروش آنها توسط شرکای قبلی ادامه داد: انتظار داریم حسابرسی دقیقی از شرکت صورت گیرد و اموال واگذارشده به شرکای سهگانه، آورده آنها، اموال فروخته شده و باقیمانده مشخص شود.
رزم بر حفظ اموال فعلی، دستگاهها و تجهیزات شرکت پارسیلون تاکید و خاطرنشان کرد: هیچ شخص حقیقی و حقوقی حق انتقال و خروج دستگاهها را از استان ندارد چراکه این تجهیزات متعلق به استان لرستان است.
"پارسیلون" خرمآباد یکی از بزرگترین واحدهای تولیدکننده نایلون کشور، اواخر دهه ۸۰ پس از واگذاری ناموفق به بخش خصوصی در فهرست کارخانههای راکد قرار گرفت و دست صدها کارگر آن از اشتغال کوتاه شد.
پارسیلون خرم آباد سال ۶۳ با ظرفیت تولید سالانه ۱۴ هزار تن انواع نخ نایلون خام و استرچ و یکهزار تن گرانول پلی آمید ۶ در کیلومتر هشت جاده خرمآباد افتتاح شد و تا قبل از واگذاری به بخش خصوصی، ۲ هزار کارگر به صورت مستقیم داشت و حدود ۱۵هزار نفر به صورت غیرمستقیم برای این کارخانه کار میکردند.
محصولات پارسیلون در صنایع تکسچر ایزینگ، بافندگی کتن و راشل، گردباف، تولید نخ تور ماهیگیری، جوراب بافی، شلنگ و لاستیک مصلح و انواع قطعات پلاستیکی مهندسی مورد استفاده قرار می گرفت و این واحد یکی قطب مهم اشتغال و درآمدزایی در استان و حتی کشور محسوب می شد.
نظر شما