دکتر «امید قادری» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در نسخ دارویی ، پنج قلم داروی پرمصرف در سال ۹۹ شامل متفورمین، لوزاتان، آسپرین، آترو واستاتین و لووتیروکسین بوده اند که این داروها عمدتا مربوط به قندخون، فشارخون ، چربی خون هستند که هزینه های زیادی به سازمان بیمه سلامت تحمیل کرده اند.
وی اظهار داشت: در گذشته پرمصرف ترین دارو ها، آنتی بیوتیک بود که متاسفانه الان پنج قلم ذکر شده به عنوان پرمصرف ترین داروها سالیانه شناخته شده و هزینه های زیادی بر بیمه سلامت تحمیل می کنند.
او تغییر در سبک زندگی را منجر به داشتن جسم و روح و روانی سالم دانست و گفت: تحرک و ورزش کردن راهکار بسیار مناسب و کم هزینه ای برای تامین سلامتی بدن است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در ادامه خدمات رسانی مطلوب، سریع و با کیفیت را یکی از برنامه های این اداره کل دانست و گفت: برای تحقق این اهداف از همه ظرفیت های خود استفاده می کنیم.
قادری اجرای طرح پزشک خانواده در شهرهای استان کرمانشاه را از جمله برنامه های این اداره کل دانست و افزود: تاکنون طرح پزشک خانواده در شهرهای چهار استان کشور به صورت پایلوت اجرا شده و از ابتدای تیرماه نیز این طرح در ۹ شهرستان کرمانشاه به عنوان پنجمین استان به اجرا درخواهد آمد.
بیمه سلامت کرمانشاه، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد از جمعیت استان را در قالب پنج صندوق بیمهای شامل، «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر»، «صندوق بیمه همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» زیرپوشش دارد.
اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.
نظر شما