به گزارش روز پنجشنبه دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر آخرین وضعیت بیماری کووید ۱۹ در این استان را مورد اشاره قرار داد و افزود: در این مدت همچنین ۴۷ بیمار با بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۹۹ بیمار کرونایی در مراکز درمانی قم بستری هستند که وضعیت عمومی ۳۱ تن از آنها وخیم است.
قدیر با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۷۲ تست کرونا در قم انجام گرفته که ۱۱۰ مورد از آنها مثبت بوده است، اضافه کرد: تاکنون ۵۸ هزار و ۹۷۲ دوز واکسن کرونا در این استان تزریق شده است.
طبق رنگبندی جدید نقشه کرونایی کشور، قم از ۲۹ خردادماه از منطقه نارنجی وارد منطقه زرد شد.
ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» میشود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نام برده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راههای انتقال آن عطسه، سرفه، دستدادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند، افراد علاوه بر پرهیز از دستدادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوهنامههای بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصلهگذاری اجتماعی» توصیه شده است.
همشهریان قمی در صورت مشاهده هرگونه علامتی در رابطه با ویروس «کرونا» در خود و افراد خانواده، میتوانند به «مرکزهای جامع سلامت» امام حسن عسکری(ع) در شهرک امام حسن عسکری(ع)، امام خمینی(ره) در بلوار شهید کریمی (بنیاد)، فرقانی در انتهای شیخآباد، پردیس در پردیسان (خیابان ایمان)، خوراکیان در بلوار ۱۵ خرداد، بعثت در نیروگاه، شهدا در خیابان انقلاب اسلامی (چهارمردان)، پنبهچی در خیابان امام خمینی(ره) و جندقیان در خیابان زاویه مراجعه و خدمات «رایگان» دریافت کنند.
کسب رتبه «شایسته» توسط دانشگاه علوم پزشکی قم
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین در گفت و گویی با بیان این که آخرین مرحله از ارزیابی انطباق فعالیتهای اجرایی برنامه عملیاتی سال۱۳۹۹ ازسوی وزارت بهداشت اعلام شده است گفت: طبق اعلام دفتر برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی قم در کنار دانشگاههای علوم پزشکی بزرگ کشور با تحقق برنامه عملیاتی با درصد بالا در سال ۱۳۹۹ موفق به کسب رتبه «شایسته» شد.
وی افزود: در این رتبهبندی، دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی بر اساس دو معیار میزان تحقق برنامه عملیاتی سال ۹۹ و میانگین میزان تحقق چهار سال گذشته مورد ارزیابی قرار گرفتند.
قدیر خاطرنشان کرد:این دانشگاه در سال۹۸ رتبه قابل قبول را کسب کرده بود و در سال۹۹ برغم درگیری با بیماری کرونا، با تلاشهای صورت گرفته در اجرای برنامه عملیاتی ابلاغی از سورای وزرات متبوع، موفق به کسب رتبه شایسته شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته، کسب این موفقیت را به مجموعه بزرگ دانشگاه تبریک گفت.
نظر شما