به گزارش ایرنا، یدالله ملکی روز جمعه در جریان بازدید استانداز قزوین از پروژه در دست احداث انتقال آب سد طالقان به آبیک افزود: شرایط کار در این پروژه بسیار سخت است و در خیلی از مواقع به دلیل سنگلاخی بودن مسیر برای باز کردن راه و جاگذاری لوله ها مجبور به انفجار در دل خاک هستیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده آب شرب و آشامیدنی در استان قزوین از سفره های زیرزمینی تامین می شود،افزود: با اجرای کامل این طرح شاهد آن خواهیم بود که ۱۴ شهر و ۱۹۴ روستای استان از آب با کیفیت سطحی بهره مند شوند.
این مسوول با بیان اینکه اجرای این طرح یک مطالبه مهم و قدیمی بوده است، گفت: مطالعات آب شرب استان از حیث بررسی کمبودها و نیازها و امکان سنجی انتقال آب از سد طالقان از دهه ۸۰ آغاز شد و در دهه ۹۰ به پایان رسید.
وی ادامه داد: طرح انتقال آب از سد طالقان به استان قزوین به عنوان یکی از بهترین و بزرگترین طرح های انتقال آب شرب ایران در سال ۹۶ دارای ردیف اعتباری شد.
این مسوول گفت: به دلیل نیاز آبیک به آب شرب پایدار، طرح انتقال آب از سد طالقان را به این شهر به شکل پروژه ای مستقل تعریف کردیم و در حال حاضر شاهد پیشرفت ۶۰ درصدی این پروژه هستیم.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد لوله های مورد نیاز این پروژه خریداری شده و به کارگاه و محل اجرا حمل شده است،افزود: هماهنگی های لازم برای تامین لوله های باقی مانده نیز در حال انجام است و امیدواریم براساس قولی که به مردم منطقه داده ایم تا شهریور امسال بتوانیم بهره برداری این طرح را در ابیک جشن بگیریم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان قزوین گفت: اجرای این طرح برای ۸۰ درصد جمعیت استان قزوین آب شرب پایدار و بهداشتی را در یک افق ۲۵ ساله تامین می کند و از فشار برداشت آب های زیرزمینی در استان می کاهد.
نظر شما