به گزارش روز شنبه ایرنا از روزنامه مردم چین، در سال ۱۹۲۱ حزب کمونیست چین در شرایط مشکلات داخلی و خارجی و بحران اجتماعی بی سابقه در این کشور تاسیس شد. این حزب از زمان تاسیس، همواره جستجوی خوشبختی برای مردم چین و احیای ملت چین را هدف و ماموریت اصلی خود دانسته، به پیشبرد امور حزب و مردم در مسیر درست یاری رسانده و به دستاوردهای درخشان دست یافته است.
در این سند آمده است: همکاری حزب کمونیست با احزاب دیگر کشور و مشورت همه این احزاب برای اداره کشور، یکی از پایه های نظام سیاسی چین است.
این کتاب میافزاید: حزب کمونیست چین با هشت حزب دیگر کشور و دیگر شخصیت های غیرحزبی همکاری درازمدت و صمیمانه دارد و اعضای دیگر احزاب و شخصیت های کشور در مجلس، دولت و دستگاه قضایی را به ایفای نقش خود تشویق میکند.
بر اساس این گزارش، این نظام حزبی که در چین به آن «نظام حزبی نوین» گفته می شود، یک گزینه اجتناب ناپذیر تاریخی و یک نوآوری برجسته، مفید و حیاتی است و در عین حال مظهر فرهنگ سنتی ملت چین به شمار میرود و ماهیت یک نظام سوسیالیستی را نشان میدهد که برای توسعه کشور، رستاخیز ملت، پیشرفت جامعه و افزایش رفاه مردم بسیار مناسب است.
پر رنگ شدن حضور زنان چینی در مدیریت کشور
طبق داده های کتاب سفید «نظام حزبی نوین چین» بیش از ۲ میلیون و ۶۲۰ هزار نماینده زن در مجالس سطوح مختلف چین حضور دارند و تعداد آنها نیز همچنان رو به افزایش است.
در سیزدهمین مجلس ملی نمایندگان خلق چین ۷۴۲ نماینده زن حضور دارند که یک چهارم اعضای کل مجلس را تشکیل میدهند.
علاوه بر این، تعداد مدیران زن شرکت های مختلف در چین نیز افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۹، نسبت مدیران و ناظران زن در شرکت های چینی به ترتیب به ۳۳.۴ و ۳۶.۴ درصد از مجموع کل مدیران کشور رسیده بود.
نظر شما