فهرست مشاغل آسیب دیده مشمول حمایت‌های اقتصادی اعلام شد

قزوین - ایرنا - مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین جزییات دستورالعمل حمایت‌های مالیاتی و فهرست مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا در سال ۱۴۰۰ را تشریح کرد.

به گزارش ایرنا، سعید حوائج روز دوشنبه با اشاره به مصوبات هفتاد و یکمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، اظهار داشت: براساس دستورالعمل جدید سازمان امور مالیاتی کشور و به منظور حمایت از کسب و کارها و مشاغل به شدت آسیب دیده از کرونا شرایط ویژه‌ای به لحاظ موقعیت و خسارت‌های وارده شده به صنوف آسیب دیده بابت این ویروس لحاظ شده و حمایت‌ و مساعدت‌های مناسبی در این رابطه به عمل آمده است.

وی ادامه داد: برهمین اساس، موارد مقرر در قانون مالیات‌های مستقیم و ارزش افزوده برای اشخاص حقیقی که آخرین مهلت زمانی اعتراض به اوراق مالیاتی آنان از ۱۵ فروردین تا ۳۱ خردا ۱۴۰۰ باشد و همچنین احکام اجرای ماده ۲۳۸ قانون مالیات‌ های مستقیم و ماده ۲۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده برای مدت یاد شده، ۲ ماه دیگر تمدید می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان اضافه کرد: حکم مقرر در بند ع تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ های مستقیم، برای عملکرد سال گذشته نیز به میزان ۱.۵ برابر افزایش یافت که این رقم براین اساس به میزان ۱۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.

وی در رابطه با مشاغل و کسب و کارهای به شدت آسیب دیده ناشی از شیوع ویروس کرونا، گفت: بدهی‌ مالیاتی قطعی شده مالیات‌­های عملکرد و ارزش افزوده که تاریخ سررسید پرداخت آن­ها تا پایان سال ۹۹ بود، تا ۳۱ شهریورماه امسال و بدون محاسبه جریمه دیرکرد برای مدت یاد شده امهال می‌شود.

به گفته وی، برای مشاغل و کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از کرونا، تمامی عملیات اجرایی موضوع فصل نهم از باب چهارم قانون مالیات‌ های مستقیم تا ۳۱ شهریورماه سال جاری موقوف الاجرا خواهد شد.

حوائج در خصوص دیگر مصوبات این دستورالعمل اظهار داشت: بخشودگی جرایم پرداخت نشده بدهی مالیات و عوارض قانون موسوم به تجمیع عوارض برای مودیان مالیاتی، به شرط پرداخت اصل مالیات و عوارض تا ۳۱ شهریورماه امسال تمدید می‌شود.

وی یادآور شد: مشاغل و کسب و کارهای به شدت آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا که مشمول حمایت‌های موضوع این بسته حمایتی می‌شوند از سوی کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی کرونا که عناوین آن متناسب با گروه‌های شغلی تعطیل یا محدود شده در طرح جامع محدودیت تردد و تجمع عمومی مصوب ستاد ملی مدیریت کرونا تنظیم و در جلسات کارگروه یاد شده به تصویب رسیده، به این شرح است:

۱- مراکز آموزشی، آموزشگاه‌ها و مهد کودک‌ها (به غیر از مدارس، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی)

۲- مراکز فرهنگی، هنری و رسانه‌ای (غیر دیجیتال)، موزه ها، سینماها و تئاترها

۳- مراکز تفریحی، باغ وحش و شهربازی‌ها

۴- مراکز ورزشی، باشگاه‌ها ، مراکز ورزشی آبی، پارک‌های آبی و استخرها

۵- مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان پذیرها، مهمان سراها، مسافرخانه‌ها، مراکز بوم گردی و اقامتی، پذیرایی، خدمات بین راهی، زائر سراها، دفاتر خدمات  مسافرتی، گردشگری، زیارتی و آژانس‌های مسافرتی

۶- شرکت‌های حمل و نقل مسافر برون شهری

۷- مراکز پذیرایی، تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها، چایخانه‌ و قهوه خانه‌ها، مراکز تهیه و طبخ غذا

۸- قنادی، شیرینی پزی، آبمیوه و بستنی فروشی‌ها

۹- آرایشگاه‌های مردانه، زنانه و سالن‌های زیبایی

۱۰- مراکز فروش انواع پوشاک، کیف، کفش، خرازی، خیاطی، مراکز فروش کادویی، لوازم آرایشی و بهداشتی، اسباب بازی، لوازم التحریر، مراکز توزیع صنایع دستی، مراکز فروش فرش و موکت، لوازم خانگی، پارچه، پرده، مبلمان و تزئینات داخلی، ساختمان، آتلیه و عکاسی

۱۱- مراکز عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی

۱۲-  نمایشگاه‌های تجاری اعم از عمومی، تخصصی و بین المللی

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین اضافه کرد: امیدواریم این مصوبات شرایطی را فراهم آورد تا مودیان فارغ از هرگونه نگرانی، در فرصت مناسبی که ایجاد می‌شود به تکالیف قانونی خود عمل کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha