الجبوری در مقاله ای که در شماره امروز (دوشنبه) تارنمای روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم چاپ لندن انتشار یافت، افزود: ملت ایران علیه رژیم شاه به عنوان سرکوب گرترین و مستبدترین رژیم جهان قیام کرد . آنچه که در مورد جنبش مردمی در ایران شناخته شده آن است که انقلاب ایرانیان یک انقلاب صد در صد مسالمت آمیز است.
وی گفت: رهبران انقلاب به هیچ وجه در آغاز فرآیند دمکراتیک تاخیر نشان ندادند و در همین رابطه بیش از ۹۸ درصد مردم به نظام حاکم در ایران رای دادند و " جمهوری اسلامی " را به عنوان نظام حاکم بر خود انتخاب کردند. جمهوری است زیرا اعضایش توسط مردم انتخاب می شوند و اسلامی است زیرا در قوانین و سیاست های کلی خود آنچه را که شرع اسلام ابراز داشته را محترم شمرده است.
وی ادامه داد: هرچند رهبران اسلامی در ایران از ابتدای دوران امام خمینی (ره) تا آیت الله خامنه ای به شدت دارای وجهه مردمی هستند اما رهبران ارشد نظام هیچ گاه در صدد تغییر دادن نظام حاکم و یا قربانی کردن جمهوریت آن در برابر اسلامیتش برنیامدند. جمهوری اسلامی یک نمونه ایده آل و مثال زدنی و شایسته پیروی است و الگوی یک حکومت مردمی منحصر به فردی است.
الجبوری با اشاره به واکنش منفی سران رژیم صهیونیستی از جمله نخست وزیر تازه به دوران رسیده آن یعنی نفتالی بنت در باره انتخابات ریاست جمهوری و منتخب مردم ایران گفت: نکته عجیب در این اظهارنظر آن است که توسط نخست وزیر یک رژیم اشغالگر و کودک کش ابراز شده است به گونه ای که گویی ما جنایات رژیم اشغالگر اسراییل در قانا ، صبرا و شاتیلا و غزه و غیره و ذلک را فراموش کرده ایم . انگار که ما تبعیض نژادی اسراییلی ها علیه ملت فلسطین را فراموش کرده ایم . گویی ما فرآیند مهاجرت اجباری تحمیل شده از سوی رژیم اشغالگر قدس علیه ملت فلسطین را فراموش کرده ایم . یا ما فراموش کرده ایم که اسراییل هم اکنون برخی از مناطق جهان عرب همچون جولان را در اشغال خود دارد.
این پژوهشگر عراقی خاطرنشان کرد : به نظر می رسد مقامات اسراییل عادت کرده اند اتهاماتی به دیگران نسبت دهند که خود لایق آن هستند. این اظهارات بخشی از جنگ روانی رژیم اسراییل محسوب می شود .
الجبوری با اشاره به شکست سیاست فشار حداکثری دونالد ترامپ و ادامه یافتن آن از سوی جو بایدن علیه ایران تاکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی و همپیمانان منطقه ای شان رسانه های گروهی انگلیسی ، عبری ، عربی و شبکه های فارسی زبان مورد حمایت آمریکا و کشورهای عربی را بسیج کردند تا فرآیند انتخابات در ایران را به شدت مورد حمله قرار دهند. حملات یاد شده چند هفته به طول انجامید و همچنان برای ایجاد شک وتردید در میزان مشارکت و مشروعیت انتخابات در ایران جریان دارند. اما ملت آگاه ایران طبق معمول نقشه های آنها را ناکام گذاشت و رهسپار صندوق های رای شدند و با کمال آزادی رئیس جمهور خود را برگزید.
نظر شما