توسعه اکوسیستم نوآوری با جهانی‌سازی محصولات و خدمات میسر است

کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل دفتر نوآوری و کسب و کارهای نوین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری در کشور گفت: برای دستیابی به این مهم با مقوله جهانی‌سازی محصولات و خدمات مواجهیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «مریم ملونی» روز دوشنبه در حاشیه هفتاد و ششمین برنامه افتتاح و بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های کلان ملی و آیین افتتاح برج فناوری کرمانشاه که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور رییس جمهور برگزار شد، افزود: عناصر مختلفی در شکل‌گیری ایده تا رسیدن به محصول دخیل است که علاوه بر حمایت استارتاپی و شرکتی باید پشتوانه فضای فکری هم برای صاحبان ایده در نظر گرفته شود.  

وی با اشاره به اینکه افتتاح این برج می‌تواند کرمانشاه را به قطب فناوری کشور و منطقه تبدیل کند، اظهار داشت: برای اینکه برج بتواند این تأثیرگذاری را داشته باشد باید یک هماهنگی و هم افزایی در اکوسیستم استانی و منطقه ای شکل گیرد تا شرکت‌های دانش بنیان با محوریت کسب و کارهای نوآورانه و با کسب دانش‌های جدید زمینه توسعه صنایع نوین و اشتغال جوانان را فراهم کنند.  

ملونی حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را در سه مرحله تعریف کرد و یادآور شد: در مرحله اول از توسعه علم و فناوری و در مرحله دوم از شکل‌گیری مراکز رشد، نوآوری و شرکت‌های دانش بنیان حمایت کردیم بطوریکه امروز پنج هزار و ۸۰۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور در کشور فعالیت می‌کنند.  

وی مرحله سوم حمایت ها را نگاه‌های چندجانبه برای توسعه زیست بوم فناوری کشور دانست و تاکید کرد: در این مرحله ۱۱۰ خدمت ویژه از نظر مادی و معنوی برای توسعه کل فناوری‌های نوین در نظر گرفته شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha