حق بیمه زنان سرپرست خانوار قم واریز شد

قم - ایرنا - معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام (ره) قم گفت: در سه‌ماهه نخست سالجاری، هشت میلیارد و ۲۱۳ میلیون ریال حق بیمه هزار و ۲۵۹ زن سرپرست خانوار توسط کمیته امداد قم به‌حساب بیمه تامین اجتماعی استان واریز شد.

به گزارش دوشنبه شب ایرنا، از روابط عمومی کمیته امداد امام قم محمد ابراهیم نعیمی با اشاره به‌اینکه هزینه بیمه تامین اجتماعی مددجویان تحت حمایت این نهاد در قم بالغ‌ بر هشت میلیارد و ۲۱۰ میلیون ریال بوده است اظهار داشت: این رقم به‌عنوان سرانه بیمه تامین اجتماعی هزار و ۲۵۹ زن سرپرست خانوار برای سه‌ماهه نخست امسال به‌حساب تامین اجتماعی استان واریزشده است.

وی همچنین تصریح کرد: حدود ۱۴ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال حق بیمه ۱۷ مجری طرح خودکفایی و اشتغال نیز در این مدت پرداخت شد.

معاون کمیته امداد قم با اشاره به‌اینکه تعدادی از مددجویان، طی سال‌های گذشته حق بیمه تامین اجتماعی خود را با کمک این نهاد پرداخت می‌کردند گفت: اگر این افراد بخواهند ۱۰ سال سابقه بیمه خود را تکمیل کنند و از مزایای یک‌سوم حق بازنشستگی خود استفاده کنند، ۵۰ میلیون ریال وام و ۲۵ میلیون ریال بلاعوض به‌آن‌ها اعطا می‌شود.
وی بابیان اینکه اکنون ۳۳۵ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان قم با دریافت یک‌سوم حداقل حقوق تامین اجتماعی بازنشسته شده‌اند گفت: این افراد در صورت عائله‌مندی می‌توانند به‌جز کمک‌معیشت دریافتی به‌صورت موردی نیز از خدمات این نهاد بهره‌مند شوند.

طرح آموزش چهره به چهره ۴۰۰ خانوار مددجوی قم اجرا می‌شود

معاون امور فرهنگی کمیته امداد قم از اجرای دوره نخست طرح آموزش چهره به چهره برای ۴۰۰ خانوار تحت حمایت از تیرماه امسال خبر داد.

سید محسن صالحی با اشاره به‌اینکه در نخستین مرحله طرح آموزش چهره به چهره، ۴۰۰ خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان شناسایی و در دستور کار قرار گرفته اند گفت: این خانوارها دارای شرایط خاص و از همه مناطق قم هستند که توسط ۴۰ تَن از بانوان طلبه حوزوی و دانشگاهی مجرب در خانه‌های خودشان طی ۲ مرحله تا پایان سال تحت آموزش های حضوری قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه این افراد با عنوان همیار خانواده با این نهاد همکاری می کنند افزود: در این طرح مهارت‌های زندگی، احکام و اعتقادها، بهداشت و سلامت، اهمیت کار و عقل معاش در جهت افزایش آگاهی و تقویت باورهای دینی مددجویان به‌آنها آموزش داده می‌شود.

صالحی هدف از این آموزش‌ها را پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و رشد و تعالی خانواده‌های تحت حمایت برشمرد و تصریح کرد: در کنار این آموزش‌ها که برای هر خانوار ۱۵ ساعت در ماه برنامه‌ریزی شده است، رسیدگی به مشکل‌های معیشتی، حمایتی، اشتغال و درمان اعضای خانواده نیز مدنظر قرار خواهد گرفت.

معاون کمیته امداد قم فعالیت‌های فرهنگی، شرکت در اردوها، کلاس‌های کانونی، آموزش مجازی و برنامه‌های مناسبتی را اولویت بهره‌مندی از این دوره آموزشی دانست و یادآور شد:
این طرح در سال گذشته نیز برای ۳۶۷ خانوار توسط ۱۵ مربی اجرا شد که امسال هم به‌دلیل نتایج مثبت آن ادامه پیدا خواهد کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha