تزریق دوز سوم و تقویتی واکسن کرونا در آستانه فصل زمستان

تهران- ایرنا- میلیون ها انگلیسی که بیشتر در معرض خطر ابتلا به کووید-۱۹ هستند، از ماه سپتامبر (شهریور-مهر) دوز سوم و تقویتی واکسن کرونا را برای افزایش محافظت از خود در آستانه فصل زمستان دریافت خواهند کرد.

به گزارش روز شنبه گروه دانشگاه و آموزش ایرنا از پایگاه خبری اسکای نیوز، «کمیته مشترک واکسیناسیون و ایمن سازی» انگلیس (JCVI) ، فهرست اولویتی را برای افرادی که باید دوز سوم و تقویتی واکسن کرونا را دریافت کنند، تعیین کرده است.

این برنامه ها به منظور اطمینان از آماده سازی «خدمات بهداشتی -درمانی» انگلیس برای انجام هرگونه فعالیت احتمالی در زمینه تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا تهیه شده است. با این حال مقامات انگلیس هنوز منتظر انتشار اطلاعات بیشتری در زمینه لزوم تزریق دوز سوم و تقویتی واکسن کرونا برای محافظت از مردم این کشور در ماه های زمستان هستند.

تزریق دوز سوم و تقویتی واکسن کرونا هم زمان با شیوع آنفلوآنزا خواهد بود که به گفته مقامات بهداشتی انگلیس این مایه کوبی در حین آماده سازی برای رویارویی با یک فصل بالقوه دشوار آنفلوانزا مهم و حیاتی است.

انگلیس اولین کشوری است که راهنمایی های موقت کمپین تزریق دوز تقویتی واکسن کووید-۱۹ را منتشر می کند؛ اگرچه تعدادی از کشورهای دیگر نیز در حال بررسی پیشنهاداتی در این زمینه هستند.

«ساجد جاوید» وزیر بهداشت انگلیس گفت: اولین برنامه واکسیناسیون کووید-۱۹ به منظور بازگرداندن آزادی در این کشور است و برنامه تقویت کننده از این آزادی محافظت می کند.

وی افزود: با سرویس خدمات بهداشتی-درمانی انگلیس همکاری می کنیم تا مطمئن شویم با ارائه سریع این برنامه، از مردم انگلیس در ماه های زمستان محافظت خواهد شد. 

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.  ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد، نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

اولین بار، شرکت داروسازی فایزر آمریکا آبان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.

علاوه بر این کشورهای زیادی همچون ایران، هند، روسیه، چین، انگلیس و کوبا وارد عرصه تولید واکسن کرونا شده اند و موفقیت های چشمگیری در این زمینه کسب کرده اند. در حال حاضر در بسیاری از کشورها واکسیناسیون علیه ویروس کووید ۱۹ در حال انجام است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha