معصومه عباس روز یکشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها پیش بینی کرد: امسال ۲۹ هزار تن انبه از باغ های هرمزگان برداشت شود که بدلیل اصلاح باغ های این محصول و تعذیه مناسب پنج درصد بیشتر از پارسال است.
وی شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس را مهمترین مناطق کشت انبه در استان هرمزگان برشمرد و بیان داشت: برداشت میوه رسیده انبه از تیرماه آغاز شده است و تا اواخر مردادماه امسال ادامه دارد.
معاون مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآورشد: حدود ۵۰ درصد از محصول انبه استان به صورت نارس برداشت شده است.
عباسی ابرازداشت: ارقام محلی انبه در هرمزگان شامل «سبز انبه»، «چارک»، «کلک سرخ»، «مشک»، «عروس » و «هلیلی» و ارقام وارداتی آن شامل «لانگرا»، «سندری» و «آلفونسو» است.
استان هرمزگان رتبه نخست در تولید و سطح زیر شت و تولید انبه در کشور دارد و به طور متوسط از هر هکتار ۱۰ تن انبه برداشت میشود.
حدود ۶۰ درصد از محصول انبه که به صورت نارس برداشت می شود در بازارهای داخلی هرمزگان و استان های فارس، اصفهان، کرمان و تهران عرضه می شود و مابقی نیز در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف می گردد.
انبه میوه گرمسیری و سرشار از ویتامینهای آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب، پروتئینن ها، اسیدهای عالی و موادمعدنی است.
نظر شما