سعید سلیمانی شامگاه یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سیستان و بلوچستان تا قبل از پیک پنجم ویروس کرونا به این شدت دچار بحران نشده بود اظهارداشت:
ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بیمارستان سیار و مکانیزه با ظرفیت روزانه ۲۰۰بیمار در سیستان وبلوچستان راهاندازی خواهد کرد.
وی بیان کرد: همچنین با انسجامی خوبی که در ستاد اجرایی فرمان امام(ره) وجود دارد تقریبا توانستیم ۲۷ هزار گروه جهادی را در سراسر کشور فعال کنیم و در مسایل مختلف کشور از جمله سیل و زلزله یاریرسان مردم باشیم.
مدیرعامل بنیاد برکت احسان افزود: با ورود پیک پنجم ویروس کرونا که منجر به ایجاد مشکلاتی برای مردم سیستان و بلوچستان شد ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هم طبق رسالتی که بر عهده دارد با برنامهریزی جامعه که صورت گرفت اقداماتی را در هشت محور طرحریزی کرد.
وی تصریح کرد: اقداماتی از جنس تقویت کادر درمان و همچنین استقرار چند دستگاه اکسیژنساز در بیمارستانهای سیستان وبلوچستان البته در حوزه افزایش تختهای بیمارستانی هم تصمیم گرفتیم تا بیمارستان سیاری که در بنیاد احسان طراحی شده و کاملا مجهز است در بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) مستقر شود که این بیمارستان سیار هشت تخت دارد و این ظرفیت را دارد تا روزانه به ۲۰۰ بیمار خدمترسانی کند.
سلیمانی با بیان اینکه در بحث گروههای جهادی در سیستان وبلوچستان با نشستی که با این عزیزان داشتیم بنا شد از ظرفیت این عزیزان در حوزه بیماریابی به خصوص در مناطق حاشیه شهر استفاده شود ادامه داد: از همین رو ۲۰ گروه جهادی پای کار آمدهاند که از این تعداد هشت گروه در زاهدان و ۱۲ گروه در سایر شهرستانهای استان به خدمت رسانی مشغول خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: توزیع اقلام معیشتی از دیگر برنامههای بنیاد خواهد بود همچنین در حوزه دارو سهمیهای را وزارت بهداشت به سیستان وبلوچستان اختصاص داده که علاوهبر آن سه هزار دوز دارو رندسیویر تحویل دانشگاههای علوم پزشکی استان خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد برکت احسان با اشاره به اینکه بیمارستان سیار بنیاد احسان هم تا زمانی که نیاز باشد در استان مستقر خواهد بود گفت: نیازمند توجه ویژه استاندار نسبت به گروههای جهادی هستیم به این علت که این عزیزان کارهای میدانی خوبی انجام داده اند و اطلاعات خوبی از بدنه جامعه و حاشیه شهر دارند.
نظر شما