معاون توسعه کارآفرینی اجتماع محور بنیاد برکت گفت: امسال برای اولینبار اشتغالزایی و توانمندسازی در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور را از طریق «فریلنسینگ بینالمللی» و در قالب برگزاری یک رویداد ملی دنبال می کنیم.
به گزارش روز دوشنبه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مرتضی نیازی اظهار داشت: مشاغل پیش بینی شده در این رویداد بیشتر در حوزه آیتی، برنامه نویسی تلفن همراه و وب، عکاسی، گرافیک، هوش مصنوعی، معماری، طراحی در رشتههای مهندسی از جمله مکانیک، صنایع و برق ایجاد میشود.
وی درباره فرایند فریلنسینگ هم توضیح داد: فریلنسینگ به معنای کار از راه دور است که طی آن یک فرد با راهاندازی یکی از مشاغل نرم افزاری، اموری مانند برندینگ، بازاریابی، جذب مخاطب، مذاکرات، عقد قرارداد، پشتیبانی، توسعه، تحویل محصول و خدمات پس از فروش را شخصا انجام میدهد و دستمزد خود را از کارفرما دریافت میکند و با توجه به عدم نیاز به حضور شخص، با کارفرمای خارج از کشور نیز قابل انجام است.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت از انتشار فراخوان رویداد «فریلنسینگ بینالمللی» از ۳۱ خرداد خبر داد و گفت: رویداد اصلی از ۳۱ تیر ماه آغاز بهکار میکند و شرکتکنندگان در رویداد آموزشهای لازم را درباره مهارت فریلنسینگ بینالمللی میبینند و میآموزند که چگونه وارد مذاکره و تعامل با سفارش دهندگان و کارفرمایان بینالمللی شوند.
نیازی فریلنسینگ بینالمللی را یکی از راههای دور زدن تحریمها ذکر کرد و اظهار داشت: یک فریلنسر ایرانی بدون محدودیت و نگرانی میتواند در حوزه بینالمللی فعال باشد و با کارفرمایان خارجی وارد مذاکره و تعاملات حرفهای شود.
وی خاطرنشان کرد: تمامی جوانان جویای کار در مناطق محروم میتوانند در این رویداد شرکت کنند و برای برگزیدگان بر اساس تواناییها و استعدادهایشان، در حوزههای بینالمللی و داخلی فرصت های کاری فراهم خواهد بود.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت ادامه داد. شرکتکنندگان پذیرفته شده در رویداد «فریلنسینگ بینالمللی» پس از فرآیند اهلیتسنجی، برای تامین سختافزار و وسائل مورد نیاز و گذراندن دورههای آموزشی از سوی بنیاد برکت حمایت میشوند و تسهیلات دریافت میکنند.
نیازی تصریح کرد: تسهیلگران بنیاد هم به مدت یک و نیم سال در کنار این افراد هستند تا کسبوکارشان به ثبات و پایداری برسد.
وی یادآور شد: بنیاد برکت برای سال جاری ایجاد ۲ هزار و ۵۰۰ طرح اشتغالزایی را در قالب فریلنسینگ یا کار از راه دور برنامهریزی کرده است که ایجاد ۷ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی را به دنبال خواهد داشت.
نیازی با تاکید بر برگزاری «فریلنسینگ بینالمللی» در سراسر کشور پیشبینی کرد که بالغ بر ۵ هزار نفر در این رویداد ملی ثبت نام کنند.
به گزارش ایرنا، علاقهمندان برای شرکت در رویداد «فریلنسینگ بینالمللی» میتوانند به وبسایت این رویداد به آدرس https://rayacollege.com/bootcamp مراجعه کنند.
نظر شما