جلال محمودزاده روز دوشنبه در جلسه بررسی طرح جامع گردشگری مهاباد افزود: بسیاری از طرح ها به دلیل طولانی شدن زمان اخذ مجوزهای لازم و همچنین محدودیت های موجود به سرانجام نمی رسد.
وی ادامه داد: سخت گیری هایی که در حاشیه سد مهاباد حتی با رعایت الزامات قانونی اعمال می شود، موجب شده سرمایه گذاران از حوزه شهرستان ما خارج و به سایر مناطق کشور ورود پیدا کند.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: راه توسعه این شهرستان از مسیر طرح های گردشگری و جذب گردشگر است از این رو همه نهادهای دولتی باید همکاری لازم را با سرمایه گذاران این حوزه داشته باشند.
محمودزاده از تشکیل شورای توسعه در مهاباد خبر داد و گفت: در این شورا مشاوره و همکاری لازم برای سرمایه گذاری و همچنین افرادی که دارای ایده خاص هستند، انجام شده تا زمینه ایجاد اشتغال پایدار و توسعه در قالب طرح های گردشگری فراهم شود.
فرماندار ویژه مهاباد هم در این جلسه گفت: با توجه به شرایط کم آبی حاکم بر کشور، اجرای طرح های توسعه گردشگری با کمترین میزان آب مصرفی، فرصت خوبی برای تولید شغل و درآمد در شهرستان است.
عارف خدرلو اضافه کرد: مهاباد با بیشترین میزان جذب گردشگر در طرح استان مستعد ایجاد طرح های گردشگری بوده و از تمام نهادهای دولتی درخواست داریم بیشترین همکاری را با سرمایه گذاران این حوزه داشته باشند و این امر را جزو اولویت های مهم کاری خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه بحث زیست محیطی نباید در موضوع طرح های گردشگری نادیده گرفته شود، اظهار داشت: خطرات و زیان های زیست محیطی در اجرای طرح های گردشگری باید لحاظ شود تا ضمن توسعه این حوزه منابع طبیعی ما هم حفظ شود.
در ادامه این جلسه مشکلات مربوط به موانع اجرای طرح های گردشگری با حضور سرمایه گذاران مطرح و برای حل آن راهکارهایی اتخاذ شد.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع شده از شهرهای گردشگرپذیر منطقه است.
نظر شما