به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی در خصوص برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان و فرهنگیان افزود: در شرایط سخت و متفاوت از سال های قبل همچنان مشعل فروزان مسابقات قرآن، عترت و نماز را فروزنده نگه داشته ایم که چراغ راه بسیاری از فعالیت های قرآنی و دینی در سطح کشور شده است.
وی ادامه داد: سی و نهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور در ۲ بخش آوایی و پژوهشی، همچنین ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان کشور برگزار می شود.
کاظمی تصریح کرد: باوجود همه مشکلات و سختیها مشعل فروزان مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان و فرهنگیان روشن را نگه داشته ایم؛ زیرا این مسابقات چراغ راه بسیاری از فعالیتهای قرآنی و دینی در سطح کشور است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: در حوزه دانش آموزی رشته های تفسیر، صحیفه سجادیه، نهج البلاغه، احکام ، انشای نماز، قرائت، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ عمومی، حفظ ۵ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۲۰ جزء، حفظ کل، مداحی و اذان از مهمترین رشته هایی است که برای دانش آموزان پسر و دختر برگزار می شود. مسابقات فرهنگیان فقط در پنج رشته شامل قرائت، حفظ کل، حفظ ۱۰ جزء، نهج البلاغه و روش تدریس احکام برگزار می شود. مسابقات قرآن، عترت و نماز همه ساله مورد استقبال فرهنگیان و دانش آموزان قرار می گیرد.
مسابقات قرآن، عترت و نماز باورها و اعتقادات دانش آموزان را توسعه میبخشد
وی خاطر نشان کرد: یکی از بهترین زمینه ها برای شکوفایی استعدادهای دانش آموزان و توانمندسازی فرهنگیان همین مسابقات قرآن، عترت و نماز است. مسابقات وسیله ای است تا حس انس و الفت دانش آموزان در حوزه دین و قرآن پیوند یابد و باورها و اعتقادات آنها توسعه و تعمیق پیدا کند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: نکته دیگر شکوفا شدن استعدادهای دانش آموزان در عرصه های قرآنی و دینی است. متناسب با استعدادهای دانش آموزان برنامه ریزی شده تا زمینه های جذب حداکثری دانش آموزان فراهم شود. این هم بخشی از اقدامات انجام شده در زمینه قرآن، عترت و نماز است.
وی افزود: هنوز در آغاز راه هستیم و معتقدیم باید دانش آموزان را در مسیر کمال قرار دهیم. طی کردن مسیر کمال و معرفت های قرآنی به طور طبیعی توسط خود دانش آموزان و در فضای عمومی جامعه با همت، مشارکت و حمایت خانواده ها و نهادهای قرآنی انجام می شود، اما در آموزش و پرورش می توانیم آنها را در آغاز این حرکت ارزشمند قرار دهیم.
کاظمی تصریح کرد: نشانه های استقبال دانش آموزان از مسابقات نیز آماری است که در بخش های مختلف شرکت می کنند. آمار نهایی شرکت کنندگان قطعا بسیار بالا است که به تفکیک در سامانه همگام که بستری کاملا مورد وثوق و اعتماد است گزارش ها از آنجا دریافت می شود. آمار دقیق در اداره قرآن، عترت و نماز اعلام می شود.
میزبانی استان خراسان رضوی از مسابقات قرآن، عترت و نماز ۱۴۰۰
وی گفت: امسال خراسان رضوی میزبان مسابقات بخش آوایی دانش آموزان و فرهنگیان است. امید است با برگزاری این مسابقات در بستر فضای مجازی و شبکه شاد دل های متسابقین را به بارگاه مطهر آقا علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) که در ایام خاص زیارتی آن امام همام است گره بزنیم و دانش آموزان بتوانند از فضای معنوی مشهد مقدس استفاده کنند.
نظر شما