۲۱ تیر ۱۴۰۰، ۷:۰۰
کد خبرنگار: 1336
کد خبر: 84393897
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تقویت دیپلماسی و قدرت نرم در منطقه آسه آن در سایه کرونا

تهران- ایرنا- بیماری جهان گستر کووید- ۱۹ که از آغاز سال ۲۰۲۰ تاکنون همه کشورها را در بر گرفته، علاوه بر میلیونها کشته و مبتلا و وارد آوردن میلیاردها دلار خسارت مالی برای کشورهای مختلف، موجب تقویت دیپلماسی نرم شده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، دولت‌ها در سراسر جهان به ویژه در آسیا کوشیده اند اقداماتی را جهت جلوگیری از تشدید آثار منفی اقتصادی و اجتماعی بحران مذکور انجام دهند که اجرای سیاست های قرنطینه دسته جمعی و رعایت فاصله اجتماعی از جمله این راهکارهاست.

همچنین شیوع ویروس مهلک کرونا در جهان، تغییرات زیادی در دستور کار برقراری دیپلماسی در جهان به وجود آورده است.

به گزارش پایگاه خبری آمریکایی «اوراسیا ریویو»، شیوع کرونا سبب تقویت دیپلماسی قدرت نرم در منطقه آسه آن شده است و علاوه بر دولتها و جامعه بین المللی، مردم نیز تلاشهایی را سبب نزدیک شدن به یکدیگر از طریق صنعت دیجیتال انجام دهند.

به گزارش این پایگاه خبری انجام فعالیت‌های مبتنی بر دیپلماسی نقش مهمی در حفظ صلح بین کشورها، تقویت همکاری و ایجاد درک متقابل در جامعه به وجود می آورد.

به عبارت دیگر، فعالیت‌های دیپلماتیک به ویژه دیپلماسی قدرت نرم می‌تواند به عنوان یک استراتژی برای جلوگیری از درگیری در منطقه استفاده شود.

به نوشته این پایگاه خبری، اگر چه شیوع بیماری کرونا اختلالاتی را در نظم جهانی ایجاد کرده است، فعالیتهای دیپلماتیک باید ادامه یابد و این بیماری می تواند فرصتی را برای جوانان در منطقه جنوب شرق آسیا فراهم آورد تا مهارتهای مبتنی بر دیپلماسی خود را توسعه دهند.

به گفته «رتنو مارسودی» وزیر امور خارجه اندونزی، در منطقه جنوب شرق آسیا جمعیت جوانان به ۲۱۳ میلیون نفر رسیده است.

بر پایه این گزارش، در شرایطی که کرونا شرایط را برای سراسر جهان بحرانی کرده است؛ جمعیت جوانان در منطقه آسه آن می توانند با بکارگیری فن آوری های نوین ارتباطی نقش مهمی را در برقراری صلح در جهان ایجاد کنند.

بر پایه این گزارش انجام فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی می تواند سبب نزدیکتر شدن جوانان در منطقه آسه آن در شرایط همه گیری ویروس کرونا شود.

در شرایطی که بیماری کرونا روز به روز در حال افزاش در منطقه جنوب شرق آسیا است و انجام اقداماتی مانند قرنطینه و رعایت فاصله اجتماعی به عنوان مهمترین اقدام برای شکستن زنجیره انتقال برشمرده شده است، فعالیتهای جامعه جهانی با هدف افزایش آگاهی؛ تعامل و در نهایت برقرای صلح نباید متوقف شود.

می توان با استفاده از شبکه های اجتماعی تمدن‌های مختلف در جهان به ویژه منطقه جنوب شرق آسیا را به یکدیگر نزدیکتر کرد و این مساله می تواند در غلبه بر چالشهای مختلف در این منطقه آسه آن از جمله فقر و بیکاری فائق آید و سبب افزایش رفاه جامعه و تقویت هویت هر کشور در منطقه جنوب شرقی آسیا شود.

تقویت دیپلماسی و قدرت نرم در منطقه آسه آن در سایه کرونا

تلاشهای آسه آن برای تقویت دیپلماسی نرم

 در حال حاضر آ سه آن می کوشد اقداماتی را برای تقویت دیپلماسی نرم در منطقه جنوب شرقی آسیا انجام دهد. اجرای نمایش‌های هنری از طریق مجازی، انجام ایده های خلاقانه برای جوانان در منطقه جنوب شرقی آسیا با نمایش تنوع فرهنگی مربوطه، توسعه مهارت های دیپلماسی در میان جوانان از جمله افزایش توانایی مهارتهای مذاکره که بطور مجازی قابل انجام است می تواند در تقویت  دیپلماسی در این منطقه مفید باشد.

به عبارت دیگر هر کشور عضو آسه آن می تواند از طریق جوانان خود هویت ملی اش را با استفاده از موئلفه هایی مانند گردشگری، آشپزی و فرهنگ ارتقا بخشد و زمینه را برای برقراری یک استراتژی بلند مدت که سبب ایجاد دیپلماسی پایدار می‌شود، فراهم آورد.

شیوع بیماری کرونا و افزایش فاصله اجتماعی در منطقه شرق آسیا برای مهار کووید ۱۹ می تواند فرصتی مغتنم برای تقویت همکاری دیپلماتیک بین کشورهای این منطقه باشد.

 بنابراین، با استفاده از دیپلماسی دیجیتال در میان بیماری همه گیر، می توان با استراتژی کاهش یا حل اختلافات از طریق ارتباطات و ایجاد درک متقابل به تقویت روابط در جامعه بین المللی رسید.

بر پایه این گزارش، جوانان می توانند در تداوم فعالیت های دیپلماتیک در آینده نقش مهمی ایفا کنند و سازمان‌های غیردولتی نیز مانند نهادهای دولتی در هر کشور باید روی مساله استفاده از ظرفیت‌های جوانان متمرکز شوند.

کرونا نباید سبب تعلیق فعالیت‌های دیپلماتیک در هیچ کشوری در منطقه آسه آن شود و استفاده از صنعت دیجیتال به عنوان گزینه جدیدی برای همکاری و تقویت دیپلماسی در میان همه گیری کووید - ۱۹ به شمار می‌آید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha