«بهناز ضرابیزاده» روز پنجشنبه در گفتوگو خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: بیستوسومین جشنواره بینالمللی قصهگویی شامل بخشهای «ملی»، «بینالملل»، «برترین قصههای کشور»، «قصه زندگی من» و «پادکست» است که با موضوع "امیدها و آرزوها، شادیها و غمها و ایثار و از خودگذشتگی" (جهاد و مقاومت در عرصههای مختلف زندگی) برگزار میشود.
وی عنوان کرد: علاقهمندان بخش علمی تا پایان مرداد و بخش پادکست و ۹۰ ثانیهای تا پایان تیرماه فرصت دارند آثار خود را به آدرس www.kanoonfest.ir ارسال کنند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با بیان اینکه شرکت در این جشنواره محدودیت سنی ندارد، ادامه داد: در سالجاری علاوه بر بخشهای صحنهای، قصه گویی، بخش ۹۰ ثانیهای و بخش پادکست، بخش علمی مقاله نیز به بخشهای ذکر شده اضافه شده است.
ضرابی زاده اعلام کرد: در این جشنواره ۲۷۳ نفر در بخش علمی، ۵۲ نفر در بخش ۹۰ ثانیهای، ۱۵ پدربزرگ و مادربزرگ همدانی و یک نفر نیز در بخش بینالمللی شرکت کرده است.
وی ادامه داد: از بین این افراد ۲۴ نفر برگزیده خواهند شد که هشت نفر به مرحله منطقهای و سه نفر نیز به مرحله نهایی راه می یابند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با بیان اینکه این دوره از جشنواره قصهگویی به دلیل شیوع ویروس کرونا، به صورت مجازی برگزار خواهد شد، افزود: فرآیند اجرای جشنواره از ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ آغاز شده و مرحله پایانی آن در آذر و همزمان با شب یلدا و در صورت مساعد بودن شرایط کشور( همه گیری ویروس) به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
وی با تشریح هر یک از بخشهای جشنواره گفت: در بخش ملی رقابت صحنهای قصهگویان دختر و پسر در رده سنی ۱۲ تا ۱۸، مردان و زنان بالای ۱۸ سال و پدربزرگها و مادربزرگها از سراسر کشور که به صورت مجزا در سه بخش قصههایی برای کودکان، قصههایی برای نوجوانان و قصههایی برای بزرگسالان متقاضی حضور در جشنواره هستند.
وی با اشاره به اینکه بخش قصهگوی برتر که برای نخستین بار برگزار میشود ویژه قصهگویان حرفهای است، ادامه داد: در این بخش افرادی می توانند شرکت کنند که امتیازات مشخص شده لازم را در حوزه های مختلف به دست بیاورند.
سیام آذر در تقویم رسمی کشور به عنوان روز قصه و قصهگویی نامگذاری شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان همدان با ۳۰ کتابخانه ثابت، ۱۰ کتابخانه سیار، سه کتابخانه پستی و ۴۳ مرکز فرهنگی، هنری دارای بیش از ۱۴ هزار عضو فعال است.
نظر شما