به گزارش ایرنا، «هادی رضایی» روز یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: در حال حاضر اعزام ۶۲ ورزشکار قطعی است و احتمالا یک نفر دیگر نیز اضافه خواهد شد. محدودیت و مشکلاتی برای کادر فنی داریم چرا که تعداد کم شده است. سهمیه اعزام داریم و مربی اختصاصی ورزشکاران را خیلی سخت میتوانیم، اعزام کنیم. همه اعضای کاروان در دهکده المپیک مستقر خواهند شد و کسی خارج از دهکده نخواهد بود و کسی برای گردشگری به توکیو اعزام نمیشود و شرایط اقتصادی را نیز در نظر گرفتیم.
وی ادامه داد: تا امروز شانس ۲۸ مدال را پیشبینی کردیم که ۱۱ مدال طلایی است و ۱۱ نقره و ۶ برنز نیز برای دیگر سهمیهها پیشبینی شده است.
سرپرست کاروان المپیک گفت: رژه شامل ورزشکاران در روز افتتاحیه خواهد بود. ۵۳ ورزشکار در مراسم افتتاحیه برای رژه خواهیم داشت که شامل ورزشکار، همراه و کادر سرپرستی است.
رضلیی همچنین یادآور شد: برای ورزشکاران سقف پاداش در نظر گرفته شده است به طوری که برای مدال طلای ۱۰ هزار یورو، نقره چهار هزار یورو و برنز ۲ هزار یورو که معادل ریالی آن به محض بازگشت به کشور پرداخت خواهد شد. همچنین جایزه پای سکو نیز به صورت ریالی به مدالآوران و مربیان پرداخت میشود.
سرپرست کاروان پارالمپیک همچنین یادآور شد: در رشتههای تیمی به همه نفرات پاداش مدالی تعلق میگیرد. بخشنامه وزارت ورزش باید درباره پاداش تیمی تصمیم بهتری بگیرد زیرا مدال تیمی متفاوت از رشتههای فردی است. البته حقوق صندوق پیشکسوتان هم متفاوت است و باید تغییراتی در آن اعمال شود. پاداش پای سکو در گذشته به برخی افراد پرداخت شده و اکنون تنها به ورزشکار یا کادر فنی پرداخت میشود.
رضایی با اشاره به جایگاه کاروان ایران در پارالمپیک افزود: در بازیهای پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو در جایگاه پانزدهم قرار گرفتیم و حالا به دنبال تغییر هستیم. احتمال تغییر رنگ مدال وجود دارد و شاید هم در جمع ۱۰ کشور باشیم. ظرفیت ورزش پارالمپیکی ایران بالا است و احتمال سیر صعودی در آسیا و پارالمپیک وجود دارد اما باید موانع برطرف شود.
وی با اشاره به بودجه واریزی گفت: ۲ مرحله از بودجه در یک ماه گذشته دریافت شده و حدود یک پنجم دریافتی داشتیم. باید از سازمان برنامه و بودجه تشکر کنیم. با همین بودجه کارهای خود را انجام دادیم و درخواست بودجه اضافه نداریم اما بودجه باید در زمان خاص برسد تا مشکلات را برطرف کند.
سرپرست کاروان ایران تصریح کرد: تا هفته قبل شمار افراد حاضر در رژه را نمیدانستیم و اکنون باید برای آنان لباس کامل تهیه کنیم. لباس ورزشی برای کاروان در نظر گرفته شده است.
او با اشاره به خواستههای تیم ملی فوتبال پنج نفره کشورمان گفت: یکبار به آنان پاداش پرداخت کردیم و اگر فوتبال پنج نفره در راستای سیاست بود، حتما اعزام میشد. نه فقط فوتبال پنج نفره بلکه بسیاری از تیمها حذف شدند چون با سیاست کیفیگرایی همخوان نبودند.
رضایی با اشاره به دستورالعملهای بهداشتی برای حضور در توکیو، خاطر نشان کرد: حداقل باید ۵ روز قبل از مسابقه ورزشکار به توکیو برود و ۴۸ ساعت بعد از مسابقه از این کشور خارج شود. نخستین گروه از کاروان پارالمپیک ۲۸ مرداد اعزام و نهم شهریور به ایران بازخواهد گشت. ۱۱ گروه برای رفت و برگشت داریم و هر گروه سرپرست خاص خود را دارد.
وی اضافه کرد: شعار کاروان «توکل، تلاش و افتخار» است. کاروان نخست شب عاشورا اعزام میشود. بهترین بلیت و از مسیر دوحه با کمترین زمان توقف از رزرو شده است. کاروان قبل از اعزام به مشهد خواهد رفت و یک شب در آنجا خواهد ماند و بعد راهی توکیو میشود. کارها به خوبی انجام میشود و این در حالی است که به خاطر سیاست کیفیگرایی هجمه زیادی به ما وارد شد. در راستای همین سایست ۳۰ سهمیه را حذف کردیم اما اولویت جایگاه ایران در ردهبندی کلی پارالمپیک است.
سرپرست کاروان پارالمپیک ایران یادآور شد: آیندهنگری در دستور کار قرار دارد و برای بازیهای پاراآسیایی هانگژو برنامه ویژه داریم. ورزشکاران اعزامی پارالمپیک برای تماشا به توکیو نمیرود و باید تلاش کنند تا جایگاه ایران را راتقا دهند. دنبال اعزام سیاهی لشکر نیستیم و نخواهیم بود. شفافیت نیاز اکنون ما است. مردم باید بدانند که کاروان برای افتخار آفرینی بود نه برای نمایش و تماشای مسابقات.
نظر شما