سرهنگ محمدرضا رضایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال جاری ۱۰۰ پرونده های تشکیل شده در ارتباط با جرایم فضای مجازی در این جزیره کشف شده که ۹۸ درصد مجرمان شناسایی و دستگیر شده آن اهل و ساکن کیش نیستند.
وی اضافه کرد: این نشان از فرهنگ رفتاری و قانونمندی کاربران فضای مجازی جزیره کیش بوده و با توجه به اینکه آنان بیشتر قربانیان جرایم هستند لازم است توجه بیشتری برای مقابله با کلاهبرداری های صورت گرفته داشته باشند.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی جزیره کیش افزود: ماموران این پلیس ۱۰۰ درصد پرونده های مفتوحه جرایم فضای مجازی در این جزیره را کشف کرده اند و میانگین به نتیجه رسیدن این پرونده ها به زیر یک ماه کاهش یافته است.
وی یادآور شد: امسال جرایم گزارش شده در حوزه فضای مجازی جزیره به نسبت سال گذشته شاهد افزایش ۱۰ درصدی بوده که عمده دلیل این رشد روی اوردن مردم به خریدهای اینترنتی است.
سرهنگ رضایی با بیان اینکه روی اوردن مردم به سمت استفاده از ابزارهای نوین خدماتی رویکردی توسعه مدار در جامعه است گفت: اما انتظار می رود مردم در استفاده از این فضا از جمله خریدهای اینترنتی موارد مختلف جهت جلوگیری از کلاهبرداری ها مورد توجه قرار دهند.
شناختن از شخصی که با او معامله می کنید و آگاهی از کالای خریداری شده، حفاظت از اطلاعات شخصی از جمله کار بانکی و رمز آن، رعایت سیاست حفظ اسرار و بررسی حساب های مالی از توصیه هایی بود که رییس پلیس فتا کیش برای جلوگیری از کلاهبرداری های اینترنتی به افراد کرد.
جزیره کیش از جزیره های استان هرمزگان با بیش از ۹۱ کیلومتر مربع مساحت و ۴۴ هزار نفر جمعیت و از توابع شهرستان بندر لنگه و در دل آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.
نظر شما