احداث شهرک خصوصی انرژی در قم نقش مهمی در رونق اقتصادی استان دارد

قم - ایرنا - رییس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت قم بیان کرد: احداث شهرک تخصصی انرژی در قم نقش مهمی در جذب سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه و به طور کلی رونق اقتصادی استان خواهد داشت.

محمود سیجانی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ با اشاره به کلنگ زنی نخستین شهرک خصوصی تخصصی انرژی خورشیدی کشور در کیلومتر ۲۰ جاده قم به تهران که چندروز پیش با حضور مسئولان وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، استاندار قم و اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، برگزار شد،‌ افزود:‌ استان قم به دلیل موقعیت جغرافیایی خاصی که دارد، از ظرفیت ویژه‌ای برای تولید انرژی خورشیدی برخوردار است و سرمایه‌گذاران بسیاری علاقه‌دارند تا از این ظرفیت برای تولید ثروت استفاده کنند.

وی با بیان این که استاندار قم و سایر مسئولان استان اهتمام ویژه‌ای به حمایت از سرمایه‌گذاران در این بخش دارند، افزود: تولید انرژی خورشیدی می‌تواند نیاز بسیار از واحدهای صنعتی استان به برق پایدار را تامین کند و به همین دلیل نقش زیادی در توسعه بیش‌ازپیش فعالیت‌های بنگاه‌های اقتصادی در قم دارد.

وی ادامه داد: با احداث این شهرک تخصصی انرژی در قم، زمینه تولید انرژی‌های پاک در سطح کشور بیش از گذشته فراهم خواهد شد و در کنار آن موقعیت‌های متعددی برای فعالیت‌های اقتصادی و اشتغالزایی به وجود خواهد آمد.

سیجانی گفت: توسعه فعالیت‌های اقتصادی تولید محور با نگاه به مسائل محیط زیستی همواره یکی از دغدغه‌های جدی مسئولان و مردم قم بوده‌است که در همین رابطه احداث شهرک تخصصی انرژی در این استان می‌تواند پاسخ مناسبی به این دغدغه مهم باشد.

وی بیان کرد: با ایجاد این شهرک تخصصی، زمینه حضور صنایع وابسته به تولید انرژی در قم به شکل مطلوب فراهم خواهد شد و این استان به یکی از مهمترین قطب‌های تولید انرژی‌های پاک کشور تبدیل می‌شود که می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد.

شهرک صنعتی تخصصی انرژی خورشیدی و صنایع وابسته اولین شهرک تخصصی کشور در این حوزه است که توسط شرکت آینده سازان سیاره سبز احداث می‌شود و محلی برای تولید دستگاه‌ها و قطعات مورد نیاز انرژی‌های خورشیدی و فعالیت کارخانه‌های مکمل الکترونیک شامل کارخانه‌های تولید اینورتر، استراکچر ،شارژر و سایر صنایع وابسته خواهد بود که بر اساس پیش بینی‌های صورت گرفته با بهره برداری از این شهرک برای بالغ بر ۲۲ هزار تن شغل ایجاد خواهد شد.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۳ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامن‌الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha