دکتر«علی علیمحمدی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دوران قرنطینه افراد مبتلا به کووید ۱۹، دو هفته است و باید این بازه زمانی فرد بیمار در محیطی به دور از افراد جامعه و در فاصله مناسب از افراد خانواده طول درمانش را سپری کند.
وی اظهار داشت: حضور مبتلایان به ویروس کرونا در اماکن عمومی بهعنوان مخزن انتشار بیماری است و به همین منظور با نصب اپلیکشین ماسک در دستگاههای دولتی و خدمات عمومی از حضور این افراد در اماکن عمومی جلوگیری میشود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کارشناسان بهداشت و درمان از شهروندان خواستهاند به محض مشاهده علایم سردرد و بدن درد شدید و نیز ناراحتیهای تنفسی به سرعت به مراکز ۱۶ ساعته بهداشت و درمان مراجعه کرده و نسبت به اقدامات تشخیصی و درمان اقدام کنند.
دکتر علیمحمدی افزود: شیوع ویروس کرونا جهان را درگیر خود کرده و بهترین راهکار قطع زنجیره انتقال آن ماندن در خانه، خودداری از سفر و رعایت پروتکلهای بهداشتی است.
وی اظهار داشت: خروج افراد مبتلا به کووید ۱۹ از منزل و بیمار کردن افراد سالم نوعی حق الناس است و همگان باید به رعایت دستورالعملها مقید باشند.
دکتر علیمحمدی گفت: دامنه شیوع و شدت ویروس کرونا از نوع دلتا بسیار بالا است و نیاز است که افراد با رعایت پروتکلهای بهداشتی ضریب ایمنی خود را مقابل این تهدید بهداشتی بالا ببرند.
شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ آغاز شد و استان مرکزی پس از قم در زمره نخستین استانهایی بود که موارد ابتلا در آن مشاهده شد.
نظر شما